Need on beebiootel naiste eripärad, eriti raseduse lõpupoole. Näib, et loodus lülitab ajutiselt välja kõik momendil “ebavajalikud” funktsioonid, meenutamaks, et naine ei pea sellel ajal tööd tegema, vaid üksnes oma lapsele keskenduma ning sünnitusele mõtlema.

Tänapäeval töötavad paljud tulevased emad kuni sünnituseni välja — elu on kahjuks selline. Ometi ehk polegi see kõige hullem variant — töötavad naised sünnitavad kergemini, sest neil pole olnud aega karta eelseisvat sünnitust.

Kolleegid märkavad peagi, et teie, haritud inimene, teete lõputult vigu. Ärge muretsege! Tehke neile selgeks, et see on ajutine nähtus — niipea, kui olete sünnitanud, asub kõik taas endistele kohtadele tagasi. Seni kandke igal pool kaasas märkmikku. Pange pliiats külmiku juurde.

Kinnitage sinna paberileht ülesannetege, mida on tarvis teha või osta, sest õhtuks lendab kõik nagu kiuste peast. Tulnud poest, taipate, et ostsite vaid poole vajalikust. Muretsege märkmete jaoks karp, koostage arvutis fail. Seega seate ühtlasi korda ka oma kontaktid.

Sündmused:

Loote pikkus — 45 cm, kehakaal 2400 g. Laps reageerib tundlikult ema seisundile. Tema süda tuksub koos ema omaga: kui emal on hea ja rahulik, siis on pisike rahulik, kui aga ema närveerib tugevasti, olgu need või positiivsed emotsioonid, siis muutub ka lapse südametegevus järsult. Sellised üleelamised on nüüd “kaks ühes”.

include "$includes_dir/games/pcal.inc"; ?>