35-aastane Andres on maksimalist kõiges, mida teeb. Ta hoiatab, et võib loobuda koolist, kuid kindlasti mitte teatrist. Andres soovib tutvuda särasilmse naisega, kel on igavesti kestev huumorimeel ning kellele sobiks elu maal.

Andresega tulevad kohtuma romantiline ja kirglik loodusteaduste üliõpilane Eliise, seiklushimuline ja sportlik kokk Eneli ning seltskondlik ja särtsakas müügiesindaja Viivi.

Kaaslase valikul on toetajateks saatejuht Ülle Lichtfeldt, selgeltnägija Nastja ning suhtesobitaja Ilona Gassmann.

Vaata tänaste randevuutajate fotosid ja avalda arvamust, kes tüdrukutest oleks Andresele sobivaim valik!

ANDRES, 35

Loodusainete õpetaja ja rahvateatrinäitleja. Maksimalist kõiges, mida teeb. Hoiatab, et võib loobudakoolist, kuid kindlasti mitte teatrist. Otsib särasilmset jahuumorimeelset naist, kellele sobiks elu maal.


ELIISE, 24

Loodusteaduste üliõpilane, töötabpraegu ettekandjana. Hoiatab, et võib vahel olla tujukas. Suhetespeab tähtsaks pühendumist ja hoolimist. Otsib endast vanemat jaküpsemat meest, kes suhtuks kõigesse kire ja huumoriga.


ENELI, 25

Töötab kokana, kuid meeldib väganäidelda ja laulda. Hoiatab, et mees peaks tegema esimese sammu,aga pealetükkivus peletab eemale. Otsib sportlikku ja töökatmeest, kelle rahakotis ei puhuks kuu lõpus tuul.


VIIVI, 29

Seltskondlik ja särtsakasmüügiesindaja. Hoiatab, et vajab oma ruumi ja aega. Loodab kohtudamehega, kellega luua usaldusväärne ja aus suhe. Suhte juures peaboluliseks valmidust kompromissideks ja üksteise vajadustegaarvestamist.


Randevuu” on TV3s reedeti kell 20.30.