Saatesse kandidaate valides oli saatemeeskonnal Janes väga raske kunagist Pärnu missikandidaati näha. Pehme, ümmargune ja õnnetu kodune emme oli see, kes häbelikult muutumissaatesse soovis. Aga saate ilukliinik nägi temas kohe just sellist keskmist naist, kelles on peidus silmipimestav kaunitar — see ilu tuleb temas taas leida ning see pole kindlasti lihtne. Küsimus oli vaid selles, kas Jane ise suudab oma elustiili muuta? Kas Janel õnnestub selle aja jooksul, mil tema endine ilu taas esile tuuakse, ka mõista, kui tähtis on oskus iseennast hinnata?

Saate lõpptulemus tõi Janele pisarad silmi. Ta ütles, et ehkki on ta nüüd palju vanem, kui kunagi missiks pürgides, on tema praegune ilu ka palju küpsem ja ta ise on nüüd palju targem. Noorema hindas ta ainult oma välimust, noore ema ja koduperenaisena jättis enese hooletusse, mis viis masendusni ja nüüd on ta justkui uuesti sündinud - kaunim, kogenum ja oskab rohkem hinnata nii ennast kui oma perekonda. Jane usub, et ehk tema näide aitab paljudel naistel enda sära üles leida. Alati polegi vaja väga palju korrigeerida, juba tervem elustiil ja tahtmine enese eest rohkem hoolitseda ning oskus end armastada ja hinnata muudab kaunimaks.

Vaata uuesti, milline oli Jane saatesse minnes ja muutumise alguses:

Jane muutumine koosnes järgmistest etappidest:

- 4 hamba eemaldamine

- hamba juureravi mikroskoobiga

- 8 hamba kaarieseravi komposiittäidisega

- hambakivi eemaldamine ja hammaste pärlipesu

-1 implantaat

- 15 zirkooniumkrooni

- ülalaugude plastika

- kaela rasvaimu ja springlift kaela plastika

- näo modelleerimine rasvaga

- Juvederm täitesüstid näo piirkonnas ja huultesse

- nina modelleerimine täitesüstiga

- botuliintoksiini süstid otsmikule

- rindade tõstmine

- rindade suurendamine Motiva implantaatidega

- Bioring maopaela asetamise operatsioon

- rasvaimu kõhult ja seljalt

- rasva siirdamine tuharatesse

- kubeme plastika ja kõhu eesseina plastika

Need tööd tegid ära muutumissaate kliinikud Christinas Clinik ja Maxilla hambakliinik. Aga ka Jane ise pidi oma toitumis- ja liikumisharjumusi muutes lõpptulemuse nimel palju pingutama.

Ja vaata nüüd!!!