Reinhart ja Jockel kohtusid 2013. aastal just maratoniks treenides. Kui nad kaks aastat hiljem olid valmis abielluma, siis ei suutnud nad kuidagi kokkuleppele jõuda, millised pulmad teha. Reinhart tahtis lühikest, lihtsat ja armsat tseremooniat, Jockel jällegi igatses suuri pulmi, kus osaleks hordide kaupa sõpru ja sugulasi. Lõpus leidsid nad lahenduse nii, et pöördusid tagasi aega, kui nad kohtusid. Selge — nad tutvusid maratoniks treenides, järelikult abielluvad maratoni joostes. Otsustatud! Kusjuures see oli ideaalne kompromiss, sest mõlemad said vähemalt osaliselt ka selle, mida nad soovinud olid — üks kiire tseremoonia ja teine hordide kaupa rahvast.

Paarike otsustas, et nad abielluvad Chicago maratonil 8 miili märgi juures. See maraton toimus eelmisel pühapäeval. Reinhart ja Jockel alustasid maratoni koos teistega ja peatusid miilimärgi juures, kus neid kiire tseremooniaga paari pandi. Pruutpaari ümbritsesid sõbrad, sugulased ja 40000 elevil võhivõõrast maratonijooksjat. Pruudil oli seljas lühike jooksuks sobiv kleit ja peigmehel smokingu prindiga T-särk ja musta värvi lühikesed püksid. Tseremoonia kestis neli minutit.

Maratoni korraldajad riputasid vastabiellunutele kaela sildid kirjadega “pruut” ja “peigmees”, löödi kokku veel klaasid spordijoogiga ja seejärel jooksid nii pruut kui peigmees veel ära ka need 18 miili, mis olid maratoni lõpuni jäänud.

Palju õnne vastabiellunutele — olgu teie elus veel palju edukaid maratone!

Allikas: She Knows