1. Mugavus

Pea meeles, et sa kannad neid kingi varajastest hommikutundidest kuni hiliste õhtunootideni. Korralikud pruudi kingad on disainitud nii, et jalg ei väsiks ka pärast kiiremaid tantsuringe. Selle kingapaari pealt kokku hoida ei tasu!

2. Väärtus

Ilusa kleidi juurde kuuluvad ka kaunid kingad. Arvesta, et nende maksumus võib ulatuda lausa 15 protsendini sinu kleidi hinnast. Külasta pruudisalonge allahindluste perioodil, ehk näkkab!

3. Kangast valmistatud kingad

Traditsiooniliste pruudi kingade tegemisel kasutatakse tavaliselt siidi. Selle kingapaari puhul peab materjal olema väga nahasõbralik, sest poole päeva pealt sa ju neid jalast võtma ja vahetama ei hakka. Lähtu sellest, mis sulle meeldib ja sobib.

4. Proovid

Võta kleidi proovimisele kindlasti kaasa ka kingad, mida pulmapäeval kannad. Nii saad kindel olla, et kleit tuleb täpselt õige pikkusega.

5. Värv

Arvesta, et su kingad peaksid sobima nii su kleidi, pulmapeo teema, kui ka iseloomuga. Miks mitte kanda pruutneitside kleitidega samas toonis olevaid kingi? Kingad ei pea ilmtingimata valged olema!

6. Kontsa kõrgus?

Su pulmapäev ei ole koht, kus eksperimenteerida seda, kui hästi sa kõrgetel kontsadel hakkama saad. Kui sa igapäevaselt kontsi ei kanna, siis hoia ka pulmapäeval kingade kõrgus mõõdukana.

7. Suvi või talv?

Kui pead pulmi talvises õhkkonnas, siis vali selle jaoks ka ilusad pidulikud saapad. Kui su pulmapidu on aga suvine ja vabam, siis ei pea su valik olema ka meeletult pidulik.

8. Valgel on mitu eri varjundit

Kui otsustad valgete kingade kasuks, siis kindlasti haara poodiminnes kaasa ka kleidi kangaproov. Nii saad kindel olla, et sa ei pane oma valikuga kuidagimoodi mööda. Vastasel juhul võivad su kingad olla ühte tooni ning kleit hoopis teist.

9. Kas tantsid või mitte?

Kui plaanid pulmas tantsupõrandal hullata, siis tasub kindlasti valida tõeliselt mugav kingapaar. Või teise võimalusena osta endale teine paar madalamaid ja mugavaid kingi, millega jalga keerutada.

10. Hilisem kasutus

Kaalu pärast pulmi varianti, et värvid oma kingad tumedaks. Võib-olla ei raatsi sa seda esimestel nädalatel teha. Küll aga tasub selle peale mõelda siis natuke hiljem — nii leiad neile kindlasti rohkem kasutust.

Allikas: Elegant Steps