1. Mehel on hiigelpeenis

Ei kujuta ettegi, kui paljudele meestele need pildid alaväärsuskompleksi tekitanud on. Ärge põdege midagi, naised teavad, et peenised on erinevad ning peamine pole mitte suurus, vaid see, mida sa sellega teha oskad.

2. Naised on supervormis, suurerinnalised ja karvutud

Porno"näitlejad" on justkui vahanukud, kes on esitluse ajaks läikima löödud. Selline naisekeha on küll kena, kuid reaalsusest üsna kaugel. Pehme kõht ja tagumik, tselluliit, rippuv nahk, väikesed tissid ja mõningad karvad erinevates piirkondades on see, millega tegelikult kokku puutuma pead.

3. Seks on lärmakas

See, kui palju hääli su kaaslane seksi ajal teeb, ei ole mingi märk sellest, kui hea või halb tal parasjagu on. Asju saab ajada ka vaikselt ja tasakesi ning see, kas orgasm tuleb kärtsu ja mürtsuga või vaikse ohkega sõltub inimese iseloomust, mitte partneri oskustest.

4. Vahekord kestab... ja kestab...

Keskmine vahekord kestab umbes seitse kuni üheksa minutit. Mitte 1,5 - 3 tundi. See on küll võimalik, kuid mitte eriti tavapärane.

5. Oraalseksita ei möödu ükski vahekord

Ka see pole tõsi. On väga palju inimesi, kes ei armasta oraalseksi ei teha ega saada ja ka ilma selleta on võimalik seksi nautida. See ei ole kohustuslik ja seda ei tohi partnerile peale sundida!

6. Ka anaalseks on täiesti tavaline

On paare, kes seda naudivad ning kes ei kujuta elu selleta ettegi. Ja on paare, kes ei taha sellest midagi kuulda. Iial. Austa partneri piire.

7. Grupiseks on nauditavam ja lõbusam

Ei pruugi. Partneri kellegi teisega jagamine võib olla valusam kogemus kui arvatagi osatakse. Üldjuhul on paarid nõus - parim seks on inimesega, keda sa armastad.

8. Mehed jumaldavad lesbiseksi vaatamist

Mõned naudivad, teistele ei paku see midagi.

9. Magamistuba peab olema täis kõikvõimalikke seksilelusid

... ja ilma nendeta justkui ei olekski õige seks. Lelud võivad tõesti linade vahele värskust tuua, kuid vastu tahtmist ei ole mõtet lisandeid juurde tuua.

10. Valu käib vahekorra juurde

Vägivaldne seks võib olla küll mõne naise ja mehe unelm, kuid kahe teineteist armastava täiskasvanu suhtesse tavaliselt agressiivsus, vägivaldsus, alistamine ja valu ei kuulu.

Allikas: Iltalehti