Seega, teie magamistoas valitseb rutiin ja otsid viise, kuidas kireleek taas lõkkele lüüa? Üks variant selleks on ületada piire n-ö “veidra seksi” näol.

Probleem peitub aga selles, et kui oled häbelik, on uute asjade proovimine ärevusttekitav. Lahendus? Keskenduge eelmängule. Kui tunnete end mõlemad mugavalt, on enda metsiku poole paljastamine juba lihtsam.

Sekspert dr Gloria Brame annab nõu, kuidas jätkata:

1. Kompa piire

“Enne, kui varustusse investeerid, proovige vallatut seksi oma käte ja meeltega,” soovitab Brame. “Parim viis saada teada, kas ka sina oled veidrik (ja kui veider täpsemalt), on proovida alguses rollimänge või kerget sidumist või pepulakse. Parim mänguasi on alati su enda loomingulisus.”

2. Vali sõnu targalt

“Selleks, et seda kummalist mängu kontrollida, kasutage turvasõnu ehk sõna, mida üks teist saab välja plärtsatada, kui olukord läheb liiga intensiivseks,” õpetab Brame. “Valige mõni sõna, mida te muidu seksi ajal ei kasutaks, et “juht” või “dominant” seda selgelt mõistaks ja kuuleks ning lõpetaks ilma segadusse sattumata ja mõtlemata, kas “ei, ei, palun ära...” tähendas hoopis “ära lõpeta”.”

3. Suhelge teineteisega

Veidra seksi jaoks on vajalik pidada maha üks dialoog ja õrritada teineteist. “Enne, kui mängite, vahetage kallimaga sõnumeid ja e-maile, kirjutades detailselt välja, mida soovite teha või, et tema teeks. Kui talle ei meeldi miski, kustuta see nimekirjast ja mõtle millelegi muule,” selgitab sekspert. “Pööra tähelepanu sellele, mida su partner tahab, et saaksid neid teadmisi hiljem ära kasutada.”

4. Tunne köisi (sõna otseses mõttes)

“Tea alati, kuidas pääseda välja millestki, millesse oled end kiirustades mässinud,” soovitab Brame. “Kui te kasutate sidumistehnikaid, õppige selgeks ka viisid, kuidas kinniseotud inimene kiiresti köitest vabastada. Kui kasutate käeraudu või muid viise, kuidas üht poolt vangistada, olgu võti alati käeulatuses.”

5. Lõbutsege!

“Veidrused peaksid olema lõbusad,” teab Brame. “Kui sina või su partner ei tunne end hästi, lõpetage ja vaadake, kas sellest rääkimine aitab. Kui ei, võiksid proovida mõnda teist tehnikat või hullemal juhul teist partnerit.”