Musta Pantri perenaisena olen küll erootikaga sinapeal, ent ka minu sõprade ringkonnas ei ole mitte kunagi isegi poole sõnagagi teemaks tulnud, millest keegi fantaseerib.

Kuna seksuaalsed fantaasiad on tabuteema, käib fantaseerimisega käsikäes valehäbi. Õnnelikud on nautlejad, kes saavad oma fantaasiaid partneriga jagada ja nii mõnegi järele proovida. Mõtetes aga ei saa keegi meid kritiseerida ja nii võime kõigest vabalt unistada. Erootilised fantaasiad võib laias laastus jagada kolmeks:

  • need, mida hoiame enda teada;
  • need, mida jagame oma partneriga;
  • need, mida tahame ka päriselus proovida.
Arst küsib naiselt: „Kas te olete seksuaalselt aktiivne?”
Naine vastab: „Ei, enamasti ma lihtsalt laman.”

Fantaseerimine on iseenesest täiesti normaalne tegevus. Seda, millest unistada, on ju lõputult. Kui sinu fantaasia kohe tutvustatavast nimekirjast puudub, siis tuleb tunnistada, et seksuaalses fantaseerimises oled nii-öelda keskmisest värvikam kriit.

Millised seksuaalsed fantaasiad on aga inimeste hulgas kõige levinumad?

#1 Seks mitme partneriga

64 protsenti naistest ja meestes fantaseerivad mitme partneriga seksimisest. Naised kujutavad end ette kuulsustega linade vahel või lisaks oma mehele veel teise naisega. 74 protsenti naistest kujutavad end oma seksuaalses fantaasias ette n-ö ideaalse kehaga. Mehed armastavad ideed seksist mitme anonüümse naisega või suisa orgiast. Fantaasiates näevad mehed oma peenist suurema ja jämedamana ning erektsioon on eriti võimas. Mis selle fantaasiaga peale hakata? Enamasti seda häbenetakse ja kui tegutsetaksegi, siis hoitakse see hukkamõistu hirmus pigem enda teada. Tegemist on kõigest fantaasiaga ja üle mõelda ei ole siin vaja.

Üheks suhterutiini rikkumise alternatiiviks on kasutada selleks topeltpenetratsiooni lelusid või anaaltappe, mis tekitavad illusiooni mitmest partnerist korraga.

#2 Domineeriv või karm seks: BDSM

BDSM on sisuliselt kokkuleppeline võimumäng seksuaalses situatsioonis. Mõte, et allud kellegi teise kontrollile, on eriti erutav nende inimeste jaoks, kes on väljaspool magamistuba oma tööst või iseloomust tulenevalt alati juhi rollis. Sellele fantaasiale lisab vürtsi teadmine, et n-ö karm seks on tabu.

Psühholoog Justin Lehmilleri uuringus osales 4000 naist ja meest. 93 protsenti naistest ja 81 protsenti meestest tunnistasid, et oma seksuaalsetes fantaasiates on nad olnud alluvad. Seksuaalne domineerimine on meeste jaoks erutavam mõte kui naiste jaoks. Suisa 85 protsenti naistest eelistavad olla domineeritavatena kinni seotud. Teades, et fantaasiad jagunevad kolmeks ja igat fantaasiat ei hakata täitma, ei tähenda see, et kõik mehed võivad nüüd oma naised kinni siduda ja neile laksu anda. Suure tõenäosusega on see mõte küll temakese peast läbi jooksnud, kuid BDSM-mängudega alustamiseks tuleb kindlasti valmisoleku piirid omavahel läbi arutada.

BDSM-il on palju erinevaid raskusastmeid ja erutuse allikaks on haavatav olemine. Pead oma kallimat usaldama, olema kindel, et ta teab piire ja austab neid. Oluline on, et seks on ohutu, püsib sinu jaoks piirides ja on kokkuleppeline. Alustada tuleks alati lihtsamast ja mängulisemast poolest, et mitte kallimat ega iseennast ära ehmatada. Leppige kokku omavaheline turvasõna. Pehme kõdisulg, massaažiküünla sulavaha, reguleeritavad käerauad ja silmamask on algajale nautlejale erutav sissejuhatus BDSM-i rikkalikku maailma.

Alustamiseks sobivad suurepäraselt BDSM-i komplektid

#3 Vuajerism ja ekshibitsionism

Teiste inimeste intiimhetkede salaja pealt vaatamine on nii mõnegi jaoks erutav mõte. Fantaasia, et piilud salamisi võõrast kaunist naist lahti riietumas, on lipsanunud läbi 70 protsendi meeste peadest. Vastupidine versioon, kus sind ennast vaadatakse, on ekshibitsionism. Selle alla käib ka liputamine, mis on hälve, kuna teiste osalejate nõusolek puudub. Kõiki seda tüüpi fantaasiaid on ilma politseiga pahandustesse sattumata keeruline täide viia. Aga kõik fantaasiad ei ole ihad ja jäävad lihtsalt süütuteks erootilisteks mõteteks.

Midagi ääretult erutavat on mõttes vaadata pealt teise inimese eneserahuldamist, kuigi see võib nautleja enda mõnu pärssida. Miks mitte pakkuda oma kallimale meeldejäävat show’d: panna ta toa teise otsa toolile istuma ja pealt vaatama, kuidas sina endaga mängid?

#4 Seks avalikus või ebatavalistes kohtades

Kaheksa inimest kümnest peavad seksi avalikus kohas erutavaks. See fantaasia on naiste ja meeste seas võrdselt populaarne. Pidage meeles, et avalik seks ei ole siiski avalikkuse poolt aktsepteeritav. Isegi rahvusvahelisest meediast kajab läbi juhtumeid, mil ulakad paarid on pühakodades teineteist nautides vahele jäänud ja suurde pahandusse sattunud. Küll aga pakuvad puldi või äpiga juhitavad vibrokuulid paaridele avaliku seksi põnevust, kuna puldi hoidja võib tupekuuli näiteks kinos ootamatult sisse lülitada ja temakest hullutama hakata.

#5 Romantiline seks

Tuleb välja, et pikad jalutuskäigud rannas, õhtusöögid küünlavalguses, silmside kirehoo ajal ei olegi lihtsalt romantiline mull, vaid päris osa inimeste fantaasiast olla ihaldatud, intiimne ja romantiline. Romantika tähendab inimeste jaoks erinevaid asju. Mõne jaoks on see tantra, teise jaoks käest kinni hoidmine. Eriti romantikalembesed on noored naised. Romantilised žestid, nagu pingutuse suurus, kingitused ja muu taoline, tekitavad saajas tunde, et nad on oma partneri jaoks olulised.

Seksuaalsed fantaasiad on normaalne osa elust! Leia end jaoks parimad lelud voodielu vürtsitamiseks e-poest!

Vallatuid naudinguid!
Must Panter
www.mustpanter.ee

Jaga
Kommentaarid