1. Täida sussid sobivaga. Mida päkapikk sulle sussi sisse tõi? Oli see Fanta pudel või ikka mõni seksikas mänguasi? Kanna hoolt, et su kaaslasele päkapikud siiski midagi mängulist ja vallatut tooksid. Siis saate mõlemad koos raju pühadeseksi nautida.

2. Loo meeleolu. Jõuluperioodiks sobivad magamistuppa väga hästi sensuaalsed jõululaulud. Pane aga Santa Baby mängima, päkapikumüts pähe ja üllata oma kallimat ühe seksika tantsuga.

3. Rollimängud. Ühel õhtul võid olla Grinch, kes jõulud varastas ja teie voodisse tõi, teisel õhtul aga pai päkapikk, kes kaaslasele head teha soovib. Valik on lai!

4. Mängige jõulupokkerit. Loomulikult ei käi jutt tavalisest igavast pokkerist. Ikka strippversioonist! Viimane asi, mis pähe jääda võib on kas päkapikumüts või seksikad sarved. Läheb kuumaks!

5. Hullake enne, kui hapukapsast näost sisse ajama hakkate. Kui kõht on sealihast ja rasvasest kapsast täis, siis ei jaksa keegi enam magamistoas hullata. Tehke olulised asjad ikka enne ära. Liha võib ju samal ajal ahjus küpseda, kui teie end kuumaks ajate.

6. Kui oled üksi, siis mängi iseendale päkapikku ja pista sussi sisse üks korralik vibraator. Ja veeda oma jõuluõhtu ilusate õlgade ja kõhulihastega päkapikumeestest fantaseerides.

7. Seksikas magustoit! Selle asemel, et pärast seksi patuselt suitsu kimuda, vali seekord topeltlõõgastuseks üks magustoit. Šokolaadikook on vägagi ahvatlev, see võib teis mõlemais uuesti patumõtteid tekitada. Hea on, kui pool ära süüa jõuate, enne kui kihk magamistuppa joosta tagasi tuleb!

8. Suudle ja kallista oma partnerit! Jõulud on jagamise ja heategude aeg. Jaga siis ennast! Kallistage ja suudelge, nautige teineteise lähedust. See toob rõõmu!

Allikas: Huffingtonpost