Suudlusteta seks pole seks, see on peaaegu et midagi sündsusetut. Just suudlustest peaks armumäng alguse saama ning nendega ka lõppema. Muide, suudluste põhjal võib teada saada palju huvitavat mehe iseloomu kohta ning isegi prognoosida suhete arengut temaga.

Suudlemise kunst

Enam kui 100 aastat tagasi kirjutas Maupassant: „Kas teate, kust saame oma jõu? See tuleb suudlusest!” Üldiselt oli tal õigus, ainult et suudlus peab olema efektne ning meeldejääv.

Ootamatus. Suudlemine ei käi plaani järgi. Kuid just selliseks muutub see pikapeale abielus — heitsid voodisse, kustutasid tule, suudlesid ja… Kui igav! Spontaanne suudlus on just see õige ravim harjumuse vastu. Suudelge oma meest kinos, autos, külas, tirige ta selleks vannituppa… Tehke seda seksikalt, kiiresti ja ootamatult. See äratab mehes otsekohe jahimeheinstinkti.

Intiimsus. Ärge vaadake suudeldes partnerile otsa, enamus meestest ei kannata seda. Kuid läbitungiv ning kutsuv pilk enne huulte kohtumist on just see, mis vaja. See süütab kire ka kõige aeglasemas mehes. Muide, pilk võib olla ka pehme, armastav, täis õrnust — siis sulab mehine süda ning kaasa muutub hellaks ja hoolivaks. Pidage meeles — intiimne häälestatus tekib just nimelt partnerite pilkude läbi.

Loomulikkus. Vabalt langevad juuksed meelitavad rohkem kallistama kui range soeng, mida on hirm segi ajada. Sama käib ka meigi kohta: meigi tagasihoidlikkus kutsub meest suudlustele, väljakutsuv aga peletab eemale. Ja see on ka arusaadav — meestele ei meeldi huulepulga ja puudri maitse. Muide, kui te end pidevalt värvite, harjub partner ka kosmeetika kõrvalmaiguga, ning siis see teda enam ei häiri.

Astmelisus. Järkjärgult kirglikumateks muutuvate suudluste strateegia — õrnalt erootilistest kuni kuumade ja kirglikeni — on väga efektiivne. Muide, mõned mehed erutuvad naise argessiivsest käitumisest, kui too viskub ilma pikemata partnerile kaela. Kui teie mees kuulub selliste kilda, siis kinkige talle alguseks kirglik suudlus.

Naiselikkus. Ometi enamusele meestest ei meeldi, kui naine võtab enda peale täieliku kontrolli olukorra üle. Seetõttu on sügav suudlus eelistatavam võitja energilisest suudlusest — andke mehele mõista, et olete valmis liidripositsiooni temale loovutama.

Veel üks võte — valehäbelikkus: katkestage äkki suudlus ning vaadake jahmunult partnerile otse silma. Õrnukese mängimine võib meest kõvasti erutada. Mehele on üldse väga oluline silmadega nähtu: näidake talle, et olete juba erutunud — ning tema aktiivsus kahekordistub. Iga teine mees on veendunud, et ta on suurepärane armastaja, ning kõik, mis selle usu kahtluse alla seab, haavab tema enesearmastust. Kõrvalpilk, repliigid teistel teemadel, emotsioonide puudumine — kõik see jahutab partneri kirge.

Õrnus. Isegi kui alustasite eelmängu saatusliku naise suudlusega, tõmmates partneri kirglikult enda vastu ning klammerdudes ta huulte külge, peab järg olema palju leebem. Mehi tõmbab siiski õrnus, millest pahatihti puudu jääb. Partner tunneb rõõmu, kui puudutate hellalt ta põski, sasite kergelt ta juukseid…

Mitmekesisus. Leidke mehel üles kõige suudlusetundlikumad kohad — ilma nendeta ei õnnestu teil meisterarmastajaks saada. Paljud mehed arvavad, et neil pole peale suguelundite teisi erogeenseid kohti olemas. Tasub neil aga kohata kogenud naist, kes uurib millimeeterhaaval läbi nende keha, ning nende erutusvõime kolmekordistub.

Muide, näo ja kaela suudlused on just need, millega tuleb armumängu alustada ning ka lõpetada. Eelmängu ajal liikuge alati ülalt alla ja peamine — aeglaselt.

Tänulikkus. Rauge ohe või erootiline oie on partnerile parim tasu magusa suudluse eest.

Mehe maneerid

Psühholoogid kinnitavad, et inimese iseloomu ning tema suudlemisharjumuste vahel valitseb teatud seos. Paar suudlust ning te saate aru, missuguse mehega teil tegemist on.

  • Ta on väga õrn. Puudutab õrnalt oma partneri huuli. Kallistused on hellad ning tema keel käitub teie suus väga tagasihoidlikult. Pärast suudlust jääb järele tänutunne hooliva ja liigutava suhtumise eest.

    Suhete prognoos. Hoolitsev ja hell partner on paljude naiste unistus. Aafrika kirgedeks pole ta küll suuteline, selle eest on garanteeritud meretäis õrnust ning alaline hoolitsus. Temaga võib minna kasvõi maailma lõppu, ning mõlemad seljakotid on tema seljas. Kuid juhtimisohjad tuleb teil küll enda kätte haarata — iseseisvaid samme ei tihka see mees ette võtta. Kangelastegudele, sealhulgas ka voodis, tuleb teda õhutada.

  • Ta on äärmiselt otsusekindel. Haaranud naise kindlalt oma embusesse, suudleb ta enesekindlalt ja võimukalt. Suudluste rütm on alati üks ja seesama, huulte ja keele liikumine ühetaoline. Aja jooksul tekib tunne, et suudled robotiga.

    Suhete prognoos. Ta on usaldusväärne mees ning temaga võib oma elu siduda. Ta vaated on traditsioonilised. Kui armub, siis tahab otsekohe abielluda. See mees asub põhjalikult voolima teist naist, kes muretseb oma mehe, laste ja koduse majapidamise eest. Selline elu ei paku emotsioonide tulevärki, te ei sukeldu romantika keerisesse ega saa tundma eksootilist seksi. Selle eest on majas garanteeritud stabiilsus, majanduslik heaolu, mehe moraalne tugi ning rahu. Peamine on teda mitte kohe ära ehmatada mõne ekstravagantsusega, näiteks erootilise filmiga või seksiga laua peal.

  • Ta on väga impulsiivne. Suudleb närviliselt, intensiivselt, halvastivarjatud pingega. Võib tuhinas isegi hammustada. Alguses võib sellist palavikulist stiili pidada kirepalanguiks ja tugevaks erutuseks, kuid aja jooksul saab selgeks, et sellel eksalteeritud mehel on labiilne psüühika.

    Suhete prognoos. Algul näib, et partner on enesekindel, tegelikult on ta väga sõltuv ning harjunud tantsima teiste pilli järgi. Enda peale võtab ta suhete meelelahutusliku osa ning võimalik ka et finantsilise. Kõik teised ülesanded usaldab ta teile lahendamiseks. Tema seltskondlikkus võib tekitada armukadedust. Ometi ei tasu muretseda, tema kiindumused on üpris lühiajalised, seetõttu suhtuge kannatlikult tema teatraalsetesse mängudesse daamidega. Ta oskab armastada ja andestada, seetõttu võib temaga luua tugeva perekonna. Kui te pole veel abielus, võtke aega ta tunnete proovile panekuks, samas tehke kindlaks ka iseenda kannatlikkuse aste — kui kauaks seda võiks jätkuda?

  • Ta on suur puhtusearmastaja. Ta loputab pidevalt suud, kuus korda päevas peseb hambaid. Enne igat suudlust närib värskendavaid kompvekke. Oraalsetest hellitustest ei tasu teil isegi mitte unistada.

    Suhete prognoos. Sellises korraarmastuses võib sageli peituda tohutu enesearmastus, seetõttu on selliselt partnerilt mõttetu oodata hoolitsust, tähelepanu ning mööndusi. Ta on keskendunud üksnes iseendale. Muide, kui olete sündinud emalikuks naiseks ning ihkate hoolitseda ega otsi kirgede meeletust, siis see on teie variant.

  • Ta on väga muutlik. Läheb sundimatult üle ühelt suudluse variandilt teisele, võib sellele meeldivale tegevusele anduda igal ajal, kohaneb kergesti partneri soovidega, tabab tundlikult naise eelistusi.

    Suhete prognoos. Kohanemisoskus on hea omadus. Kuid sellised mehed on naiste seas äärmiselt populaarsed. Võitjaks tulla karmis konkurentsivõitluses aitab pidev enesetäiustamise tahe, ekspressiivne käitumine ning soov olla võrdväärne partner.