Tutvusin selle mehega ühes tutvumisportaalis internetis. Oleme suhelnud mitu kuud, mitte üldse iga päev. Kohtunud reaalselt ühe korra, suve alguses. Siis olime mitu tundi koos, oli hiline aeg, õues pime, sõitsime ta autoga privaatselt loodusesse, rääkisime lihtsalt juttu. Mees oli väga viisakas, ei puutunud mind sõrmeotsagagi. Lahkudes ei andnud põsemusigi, nõnda et ma ei saanud aru, kas talle üldse meeldin.

Nüüd oleme ajapikku kõigest kirja teel rääkinud. Ta tahab veel kohtuda ja siis juba mulle külla tulla, konkreetse unistusega siis voodisse jõuda. Kuid mind vaevab küsimus, kas ta teeks seda minu või seksi pärast? Ta on kena mees, oskab käituda, käib klubides, üheöösuhet leida pole talle kindlasti mingi probleem. Ta ise eitab, et sealt mingeid naisi iial kaasa toob. Mees on öelnud, et ta peab kindlasti seda naist täielikult usaldama, kellega üldse seksib, sest kondoomi ta ei kasuta, kuigi teab kui palju on haigusi. Seda hoolikamalt valib partnerit. Need on ta enda sõnad.

Siiski miski temas teeb mind väga ettevaatlikuks. Mees on tõesti äärmiselt umbusaldav. Ta ise ei eita ka seda. Võimalik, et ta on elus väga haiget saanud, ta on sellele vihjanud ka. Kuid enne siia kirjutamist rääkisin oma sõbrannaga, see irvitas, et pane tähele, niikuinii on mees abielus ka, sest miks muidu pole ta öelnud oma tegelikku nime ega andnud telefoninumbrit. Minu omi pole ta ka küsinud. Ainult seal tutvumisportaalis suhtlemegi. Siis on suhtlus ülilahe.