“Tõenäosus on väike, aga mõned naised on tõesti võimelised nibude stimuleerimisest orgasmi kogema,” kinnitab seksi ja suhete ekspert dr Megan Stubbs.

“Üks uuring väitis, et 29 protsenti naistest on vähemalt kord elus kogenud rindade orgasmi,” kinnitas ka sekspert Carlyle Jansen.

Põhjus, miks see võimalik on, peitub ekspertide sõnul ajukeemias ja närviteedes. “Uuringud väidavad, et nibusid stimuleerides ergutavad nad samu närviteid, mida genitaalide stimuleerimine,” selgitab dr Stubbs. “Lisaks tunnistavad paljud naised, et nad tajuvad nibude stimuleerimise ajal ka genitaalide piirkonnas asuvate lihaste kokkutõmbeid.”

Kui soovid nüüd kallimaga seda täna õhtul kodus järele proovida, siis võta kuulda neid ekspertide soovitusi. “Kuna nibud on keha nii tundlik piirkond, soovitan sul alustada aeglaselt,” teab dr Stubbs. “Alusta kerge patsutamise ja õrna näpistamisega. Libesti lisamine aitab hõõrdumise vastu, sest nibud muutuvad peale suurt stimuleerimist tundlikuks. Alternatiivselt on võimalik kasutada imemiseks, näpistamiseks ja ringitamiseks suud. Esineda võib orgasme, su partner võib olla lihtsalt super erutunud või ta ei pruugi midagi tunda. Kõik kehad on unikaalsed, mistõttu võta avastamiseks aega.”

Dr Jansen kinnitab, et ka sekslelude kasutamisest võib kasu olla, mistõttu võite proovida vibraatorit või spetsiaalselt nibudele disainitud mänguasju. Mõni naine naudib õrna stimuleerimist nagu siidsalli või pärlikee libistamist üle rindade, teine vajab intensiivsemat tunnet nagu nibuklambreid või jääkuubikuid. “Vastust küsimusele, milline on õige viis või tehnika, ei ole olemas. Kõik inimesed on unikaased ja vajavad erinevaid asju. Ja eksperimenteerimine on lõbus!” julgustab ta.

Kes teab, ehk oled ka sina seal 29 protsendi naiste hulgas? Kui sa ei proovi, siis sa ei saagi teada.

Allikas: Elite Daily