Seks 25-aastasena

Teie seksuaalne profiil: kuum

On sõnadetagi selge, et keemia teie vahel on tugev. Kui te armute ülepeakaela, toodab keha suures koguses dopamiini ja norepinefriini. Need kemikaalid ei pane mitte ainult meie pead ringi käima, need löövad üles ka seksuaaliha tekitava testosterooni taseme. Ka on aeg teie poolt, sest lasteta noorpaaride päralt on nii õhtud kui hommikud. Ja mis kõige olulisem - te olete ühise seksuaalse karjääri alguses ning teil on palju, mida järele proovida!

Kuidas seksuaalset pinget pügala võrra tõsta

Tuleb tunnistada tõsiasja, et tugeva seksuaalse pingega võib mees olla nii erutatud, et seemnepurse toimub väga kiiresti, või olete teie nii noor, et ei oska iga kord orgasmi saada. Nendest pisikestest probleemidest üle saamine on tegelikult lõbus. See on aeg oma keha tegelikult tundma õppida ning selgitada välja, mis teile meeldib ja mis mitte. Looge paarina oma seksuaalne tempo ja proovige kõike, rääkides läbi, mida te proovite.

Mediteerige—alasti

Seksile tegeliku hoo sisse andmiseks tuleb teineteisele öelda, mis teile tegelikult meeldib. Paljude noorte jaoks on aga seksist rääkimine piinlik. See võib pidada paika iseäranis naiste puhul, kes ei pruugi mõista, et mehele voodis juhiste jagamine erutab teda.

Et tunda end vabamalt mehi pööraseks ajavas jutuajamises, katsetage alljärgnevat mängu, mis võimaldab teil öelda, kust ja kuidas te tahate, et teid puudutataks (avastades samas tema tundlikud kohad). Istuge alasti voodis, näoga teineteise vastas. Vaadake talle silma ja fantaseerige sellest, mida te tahate, et ta teiega teeks, samas kui tema mõtleb sellele, mida ta tahaks, et teie temaga teeksite.

Ja otsekui sellest ei piisaks, püüdke lugeda üksteise mõtteid. Mõne minuti pärast jagage teineteise mõtteid: selleks ajaks peaksite te mõlemad olema nii erutatud, et olete valmis ütlema, mida tahes.

Jätke sõnum

See on teine viis anda teineteisele teada, mida te tahate, ilma et peaksite midagi ütlema. "Ma ostsin kogumiku erootilisi luuletusi ja jätsin abikaasale hommikul külmiku peale sildi, öeldes, et tahan põlvitada ta ette, kui ta õhtul koju tuleb,"meenutas üks naine. "Ta ütles mulle, et ei suutnud kogu päeva muust mõelda."

Võtke tempo maha

Rebige endal riided seljast - seks on pöörane, aga teineteise erootiliste tulipunktide tegelikuks tundmaõppimiseks liikuge edasi aeglaselt. Soovitaks ootamismängu: kui kaua teil õnnestub tegelda eelmänguga, ilma et te päris asja juurde asuksite? Pange ühel päeval taimer 20 minutile, järgmisel päeval 30 ja siis 40 minutile (või ka üle päeva).

See sunnib teid teineteise mõnuläve tundma õppima. Või katsetage alljärgnevat tehnikat: pange nelja siidinööri otsa neli väikest kellukest ning siduge need abikaasa randmete ja pahkluude külge ning öelge talle, et ta ei liigutaks, kui teie tema keha tundma õpite. Te saate nii mõndagi mehe kohta teada, vaadates ta näoilmet, sellal kui ta püüab vagusi püsida. Järgmine kord on teie kord.

Mida tahab voodis 35-aastane mees?

Teie seksuaalne profiil: lähedus ja intiimsus Hormoonidest rääkides on see suurepärane aeg teile mõlemale. Tema testosteroonitase on endiselt piisavalt kõrge, et huvi üleval hoida, samas ei ole ta nii rahutu kui 20-aastasena, mil peaaegu iga võõra naise pilk võis teda erutada.

Veidi madalam hormoonide tase tähendab ka seda, et enneaegse seemnepurske oht on väiksem. Ja kuigi naised võivad end mõnikord raseduse ning rinnaga toitmise ajal halvasti tunda, on eksperdid ühel meelel, et enamuse naiste jaoks on see aeg seksuaalne kõrgpunkt.

Üle 30-aastasena on naised enesekindlamad - nii oma keha, kaaslaste kui seksuaalsuse osa, nad ei karda ka rääkida sellest, mis neile meeldib, ning seetõttu on orgasmide saamise tõenäosus suurem. Ja kuigi pöörase ja kirgliku armumise periood on möödas, olete te mõlemad sisenenud läheduse ning rahulolu etappi, mil te jagate teineteisega meelerahu ja rahulolu tunnet. Sellesse etappi jõudnud paari vahel olev armastus viib üles oksütoksiini ja vasopresiini [ajus heaolutunnet tekitavad kemikaalid] taseme.

Kuidas seksuaalelu veidi turgutada

See on aeg, mil te olete arvatavasti ametis laste kasvatamise ning karjääri tegemisega, mistõttu spontaanseks seksiks jääb vähem aega. Sellest ei ole midagi. Seks võib olla sensatsiooniline ka siis, kui te surute selle oma päevakavva, kas tihedate kiirseksi sessioonide või eelmängu toomisega igapäevaaskeldustesse. Proovige alljärgnevaid nippe:

  • Ergutage oma meeli

    Neil päevadel, kui te olete nii väsinud, et teile ei tule pähegi magamistoas midagi ette võtta, keskenduge sellele lõõgastavale, samas vürtsikale rituaalile, mis erutab nii teie kui teie partneti meeli. Kutsuge ta süütult "rääkima" ja tassi kuuma kaneeliteed jooma, sellal kui te oma tööriided seljast võtate.

    Kui teil ei ole seljas muud kui aluspesu ja kõrged kontsad, võtke suu teed täis, neelake see aegalselt alla ning kummarduge siis ja lakkuge mehe kaela, nööpides samas ta särki lahti. Liikuge edasi tema nibudeni, äratades temas seksikaid mõtteid. Oma meelte stimuleerimine on parim vahend väliste tegurite elimineerimiseks ja tee sillutamiseks magamistuppa minekuks.

  • Vaadake talle sügavalt silma

    Sageli juhtub nii, et isegi kui teil on selleks tuju, olete te sunnitud suruma varem kolm tundi aega võtnud seksi paari minutisse. Laste tulekuga muutub kiirseks igapäevaseks reaalsuseks. Lahendus? Avage silmad ja vaadake teineteist puudutades sügavalt silma. Korrake sama orgasmi ajal.

  • Kogu päeva kestev eelmäng

    Sellest on abi, kui te olete seksiks valmis veel enne, kui te linade vahele jõuate. Leiutage nippe eelmängu mängimiseks kogu päeva ning loovus aitab kompenseerida napid minutid linade vahel.

    Üks naine kirjutas mehe käsivarrele (särgi alla peidetud) seksikaid sõnumeid ja lubas tal neil lugeda alles tööle jõudes, teine libistas mehe taskusse foto endast seksikas rinnahoidjas. Üks eriti imetlust vääriv mees asetas magamistoa ventilaatori peale roosi kroonlehed ja kui naine selle sisse lülitas, oli kogu tuba õielehtedega kaetud.

  • Kasutage ära unetuid öid

    Nii veider kui see ka ei oleks, võib teie hullumeelselt kiire ajakava, mida katkestab väikelapse eest hoolitsemine varastel hommikutundidel, teie armuelule kaasa aidata, Kuna mehe testosteroonitase hakkab tõusma umbes kella kahe ajal öösel, kusjuures nii mehed kui naised jõuavad sellel ajal REM unne, mil naise tupp läheb märjaks ning mehel tekib erektsioon, miks mitte seda ära kasutada. Aga kes tahab vabatahtlikult keset ööd tõusta?

    Aga kui te peate seda lapse pärast niikuinii tegema, siis võiks seda ära kasutada. Seks poolunes on omamoodi kogemus, mõne naise hinnangul on see paremgi kui seks hommikul, kuna selle järel saab jälle unne vajuda.

    Mida tahab 45-aastane mees?

    Teie seksuaalne profiil: sensuaalne ja üllatav

    See ei ole hormonaalselt kõige laetum aeg abielus. Menopausi eelne aeg tähendab seda, et seksihormoonide tase langeb ning östrogeenitaseme alanemine tähendab omakorda seda, et teie tupp ei ole enam nii niiske kui varem. Teie mehe puhul tähendab madalam testosteroonitase seda, et ta ei erutu enam nii kiiresti ega mõtle seksi peale nii tihti kui varem. Aga sellest ei ole midagi: selles etapis toimub teie vahel nii mõndagi, et seksuaalelu kuumana hoida.

    Paljud üle 40-aastased paarid kinnitavad, et naudivad seksuaalelu rohkem kui kunagi varem. Selles etapis te teate juba täpselt, kuidas teineteist erutada, ka on kujunend välja oma traditsioonid, nagu näiteks armastamine laupäeva pärastlõunal ning mehega esmaspäevahommikuse duši jagamine. Lapsed on juba piisavalt suured, et ise hakkama saada (kui teie lapsed on veel väikesed, kombineerige selle alajaotuse näpunäited eelmise alajaotuse nippidega), nii et teil on jälle aega ainult teineteisele.

    Kuidas seksuaalelu vürtsitada

    Kuigi loodus teeb selleks vähem, et teid magamistuppa ajada, on meie nõuanne: tehke seda ikka ja tehke seda sageli. Mida sagedamini te vahekorras olete, seda tihedamini te selle peale mõtlete. Ja mida rohkem te selle peale mõtlete, seda rohkem te seda teha tahate. Üks asi tingib teise. Nüüd on õige aeg uute rutiinide väljatöötamiseks, kuna pärast nii paljusid kooseluaastaid tunnete te end teineteise seltskonnas piisavalt mugavalt, et tobedate mängukestega algust teha. Ka tunneb mees selles vanuses vajadust üllatuste järele. Asja plusspool on see, et uudsus viib üles kirge äratava dopamiinitaseme.

  • Andke talle ainet järelemõtlemiseks.

    Kui te olete pannud tähele, et abikaasal kulub viimasel ajal erektsiooni saamiseks rohkem aega, katsetage peegli voodi kohale riputamise nippi. Järgmine kord, kui te tabate ta peegli ees alasti seismas, hiilige talle ligi peotäie kontakti soodustava massaazhiõliga ning hakake teda aeglaselt silitama, lastes tal seda pealt vaadata. Üsna kiiresti kutsuvad üllatusmoment ning vaatepildi erootilisus esile erektsiooni. Mehed armastavad silmadega, miski ei eruta neid enam kui seksikas vaatepilt. Aga ärge sellega piirduge: blokeerige ta katsed end ümber pöörata ning teid emmata või pilk mujale pöörata. Selline orgasm võib olla parem kui suuseks.

  • Rabage teda.

    Mida rohkem te meest selles etapis šokeerite, seda rohkem see teda erutab. Õnneks on mehe rutiinist välja raputamiseks ohtralt vahendeid.

  • Pikendage tunnet.

    Kuna teil on teineteise rahuldamiseks rohkem kui 15 minutit, võiksite seda ära kasutada teineteisele mõnu tekitamiseks. Kuidas seda teha? Suudelge ja silitage ta peenist, kuni ta on orgasmi äärel, ja siis suunake tähelepanu ta muudele kehaosadele. Stimuleerige vaheldumisi genitaale ja muid kehaosasid, kuni viite ta ülitundlikku staadiumi (proovige seda 10 minutit, aga mida kauem, seda parem). Seejärel lõpetage tormiliselt, ning tema orgasm haarab šokilainetena kogu keha.