Loomingulised jalapaigutused, sekslelude kaasamine ja mõndade lõbusate veidruste lisamine muudab tavapärase misjonäri millekski, millega pärast sõbrannade ees uhkustada. Siin on kuus viisi, kuidas seda teha:

1. Jalad üle õlgade

Selle triki proovimiseks tasub küll enne end pisut venitada, aga asetades jalad üle mehe õlgade, teed küll väikese puutuse, aga see muudab nii mõndagi. Mees ei pääse nii mitte ainult sügavamale sisse, aga see võimaldab tal ka sind seksikalt "domineerida".

2. Jalad üle õlgade edasijõudnutele

Kui sulle tundub, et esimene punkt oli juba väga lõbus, siis tehke üks samm edasi: tõsta jalad üle ta õlgade ja ka oma tagumik pisut maast lahti (või aseta selle alla padi). Mees olgu aga põlvedel ja hoidku naise jalgu üleval, samal ajal temasse sisenedes. Kui naisele meeldib, et mees teda juhib, on see just teile loodud.

3. Misjonär koos seksleludega

Sekslelud, nagu dildod, vibraatorid ja muud põnevad leiutised, muudavad seksi koheselt põnevamaks. Näiteks, kui naine põristab seksi ajal oma kliitori vastas ka vibraatorit, võib ta kogeda kahekordset orgasmi: sees- ja välispidist.

4. Seks peegli ees

Kui te olete edevad, siis kolige misjonäripoos peegli ette. Näha, kuidas te ühenduses olete, on vägagi erutav ja see aitab teil ka paremini mõista, milliseid manöövreid teha.

5. Suletud misjonär

Sellise viguri puhul peaks naine lamama seljal, jalad peaaegu kinniselt ning mees ronima talle otsa ja sisenema, jalad naise külgedel. Kuigi mees ei saa sel viisil nii sügavale siseneda, siis kliitor saab sel ajal rohkem stimuleeritud ja paljudele naistele on see just õige viis, kuidas orgasmini jõuda.

6. Vigurvänt misjonär

Kui eelnev polnud sinu jaoks piisavalt põnev, võtke appi veelgi erutavamad nipid, näiteks siduge ühel teist silmad kinni või võtke appi kuum vaha, mida mööda partneri keha tilgutada. Sekspoodides müüakse veel mitmeid erutavaid vahendeid, millega oma fantaasiaid täide viia, aga siinkohal tuleb meeles pidada, et see peaks olema kahepoolne soov.