"Mul on imeline naine, kes on suurepärane ema meie kolmele lapsele. Meil on nendega palju tegemist, aga naine väsib kiiremini ega jaksa tihti õhtuti veel seksile ka aega pühendada.

Viimased paar aastat olen ma ennast väga halvasti tundnud. Ma suutsin teda kunagi nii hästi rahuldada ja ta on öelnud, et sai varem seksi ajal mitu orgasmi. Aga see kõik oli tingitud sellest, et ma pidaisn vastu! Nüüd plahvatan kohe, kui asjaks läheb. Vahel isegi enne seda. Nii piinlik...

Naine on aga nii imeline, et ei ole kunagi selle üle nalja heitnud ega mind maha teinud. Ma otsustasin asja parandada, naisele rohkem aega pühendada ja saatsime lapsed vanavanemate juurde nädalavahetuseks, et ma saaksin teha kõik endastoleneva, et asi muutuks.

Meil oli tore nädalavahetus, aga seksi poolest... Mitte nii väga. Me seksisime mitmeid kordi, aga ühelgi korral ei kestnud asi üle paari minuti. Ma ei saa aru, mis on juhtunud. Ma ei hoia neid seemnekesi nädalate viisi enda sees, aga vastupidavus on null.

Ma tahaksin nii väga oma naise jaoks pikemalt vastu pidada, aga üldse ei õnnestu. Kardan, et kui see niimoodi jätkub, ei ole ta varsti enam üldse huvitatud minuga seksimisest. Jaa, ma tean, et võin talle ka suu ja näppudega mõnu pakkunud, aga ta on mulle öelnud, et tema parimad orgasmid on tulenenud pikast seksist.

Allikas: The Sun