Siin on neli põhjust, miks teda suuruse (tähendab — väiksuse) põhjal mitte kohe pikalt saata:

1. Mehed, kes pole just kõige paremini varustatud, näevad voodis sinu rahuldamisega oluliselt rohkem vaeva. Tihti juhtub, et mehed, keda on õnnistatud, arvavad, et nad ei pea eriti pingutama, sest nende võimas ihuliige teeb nende eest kogu töö ära. Väiksema varustusega mehed aga on viitsinud vaeva näha ja teinud põhjaliku uurimustöö naise erogeensete tsoonide ja erinevate seksinippide kohta ning oskavad ja julgevad neid nõkse ka kasutada.

2. Suurem peenis ei tähenda tingimata võimsamaid orgasme
Mäletad ju — paljud naised ei saa vaginaalseid orgasme, seetõttu ei mängi peenise suurus siinkohal küll eriti suurt rolli. Kui mees teab, kuidas ja kust sind suudelda ja puudutada ning on kursis ka sellega, millised liigutused su seksituju sekundiga nullivad, võib su voodielu olla parem kui kunagi varem!

3. Seks ei pea valus olema
Suur peenis võib tõsiselt haiget teha ning mõni poos jääbki katsetamata seetõttu, et sul on tunne, nagu ta lömastaks oma peenisega su emaka! Tagasihoidlikuma tüübiga aga saad eksperimenteerida nii palju kui süda lustib!

4. Seks ei ole suhtes määrava tähtsusega
No ei pea ju olema, eks? Kui mees sulle tõsiselt meeldib, sa naudid ta seltskonda ja teil on koos mõnus olla, siis ei peaks tema peenise suurus olema lahkumineku põhjuseks.

Allikas: Glamour.com