Kolm naist, kes on elu jooksul erinevates kolmekates osalenud, panid kamba peale kokku kõige olulisemad nipid, mis peaksid tagama imelise kolmekakogemuse kõigile kolmele osalisele.

Esimesena tõid nad välja, et väga tähtis on olla oma mõtetes avatud uutele asjadele, ükskõik millised need ka poleks. Kui sa ei ole vaimselt valmis, ei suuda sa ealeski kolmekat nautida.

Kindlasti tuleks varuda kondoome! Vahet ei ole, kas kolmas inimene on paarikese hea tuttav või mitte, turvaline seks on võtmesõna. Ärge tehke midagi ilma kondoomita.

Kolmanda punktina toovad naised välja, et kui te voodis asjatate, võiksite igaks sajaks juhuks panna endale rätikud alla.

Oma kolmandale osapoolele võiks enne alustamist pakkuda midagi juua ja ka snäkki. Omavahel võiks kindlasti rääkida ka, see aitab õiget meeleolu luua.

Ärge unustage muusikat! Romantiline muusika on samuti oluline võtmesõna, et kõik tunneksid ennast mugavalt ja hästi.

Oma pead ei tasu murda selle üle, kes millal kellega mida teeb. Olge loovad, sujuvad ja spontaansed ja küllap leiate kiiresti ühise keele ja rütmi.

Seitsmendaks toovad naised välja, et nüüd on imeline aeg oma fantaasiad lendu lasta. Ehk kui sa oled ammu tahtnud katsetada mõnda huvitavat poosi, aga sinu partner ei ole sellest eriti huvitatud olnud, siis äkki kolmas inimene tahaks seda proovida?

Ja üks kõige olulisematest asjadest on muidugi omavaheline suhtlus ja vähemalt mingite piiride paika panemine.

Allikas: Cosmopolitan