Variant 1. Masturbeerimine

Juba ammu ei loeta eneserahuldamist räpaseks paheks, mis peast lolliks teeb. Erinevaid masturbatsioonitehnikaid on palju — kes kasutab dushshi, kes vibraatorit, võib appi võtta ka pintsli ja loomulikult omad näpud. Tulemus peab aga alati olema suurepärane.

Plussid:

- Aitab tekitada illusiooni tormilisest sekselust.
- Suurepärane antidepressant — võtab maha pinged, vähendab stressi, parandab tuju.- Superstimulaator: pärast orgastilist laengut tekib tunne, et võiks vallutada mägesid, maalida kunstiteoseid, luu amidagi suurt, keeta moosi, pesta pesu… no või vähemalt süüa midagi meeldivat. Tänu orgasmile on ka uni ja isu paremad.
- Efektiivne arst — tänu emaka aktiivsetele kokkutõmmetele paraneb alakeha veravarustus (vereseisakud väikevaagnas põhjustavad paljusid naistehaigusi).
- Psühholoog: eneserahuldamine teeb teid avatumaks, julgemaks ja ümbritsevatele saladuslikumaks.

Variant 2: Liiga kaua ei maksa üksi hapneda.

Padjaklubid sõbrannadega päästavad vahel küll igavusest, kuid mitte kauaks. Pole uusi tutvusi? Siis tuleb kasutada vanu tutvusi, mis pole veel „rohtu kasvanud”. Ilmselt on kusagil veel alles mõni endine sümpaatia või vana armuke või keegi, kellega asi peaaegu niikaugele läks. Mõne neist võiks ju kutsuda külla klaasikesele veinile ja… kõike otsast alata. Kasvõi ainult korraks.

Plussid:

- Te juba teate üksteist ning pole vaja muretseda stiilis „tuleb välja-ei tule välja”.
- Te teate, mida te konkreetselt inimeselt tahate ning ei pea pead murdma „kas ma talle meeldin” või „kas meil on tulevikku”.
- Te lõõgastute ja saate naudingut. Seda pole elus kunagi liiast.
- Kui seks on olnud edukas, toimuvad kõik positiivsed muudatused, millest oli juttu punktis 1.

Variant 3. Võrgutage kolleeg või naaber

Vana armastus ei võta toru? Siis tuleb kasutada seda, mis käeulatuses.Siin on põhiline nõks — mitte ülepeakaela armuda, vaid ainult niipalju, et tekiks kerge peapööritus.Partneri valiku kriteeriumid on loomulikult eri inimeste puhul erinevad. Siiski maksaks järgida 2 kriteeriumi: vastastikune sümpaatia ja mehe usaldusväärsus.

Abielus meeskolleeg — ideaalne variant, sest on väiksem võimalus suguhaigusi külge saada ja kolleegide hammaste vahele sattuda. Abielumees on enamasti ettevaatlikum kui poissmees, kui ta just pole mõni selline, kes oma perest ja reputatsioonist üldse ei hooli.

Aga vaba mees jälle on selle poolest hea, et võib voodikaaslasest üle kasvada ka elukaaslaseks. Mine tea?

Plussid:

- Tööle (või koju, kui väljavalitu on naaber) hakkate te edaspidi minema suurepärases meeleolus.
- Tekib stiimul oma välimuse eest hoolitseda — soeng, meik, uued riided.
- Tekib stiimul parandada töö kvaliteeti (muidugi, juhtub ka vastupidi, et töö jääb sootuks soiku, nii kaugele ei tasuks asjadel minna lasta).
- Võimalik tõus karjääriredelil — juhul, kui teie voodikaaslane on ülemus.