“Ma olen 23aastane mees ja ma tunnistan ausalt, ma olen maganud enam kui viiekümne naisega, kellest ilmselgelt enamus on üheöösuhted. Mitte keegi neist ei ole kurtnud, nad kõik on minu esitlusega voodis rahule jäänud ja tõesõna — paljud neist on hiljem kirjutanud ja n-ö kordust soovinud.

Ehkki ma nautisin siiralt neid üheöösuhteid väga, siis ühel hetkel sai mul küllalt ja otsustasin pühenduda oma eluarmastuse otsingutele, sest ma tahan ikkagi lapsi saada ja ma ei soovi, et neil oleks väga vana isa.

Nüüdseks olen ühe armsa naisega koos olnud üle poole aasta ja ehkki kõiges muus on meie klapp tõesti hea, siis voodis krimpsutab ta tihtipeale nägu. Või kui ta seda ei tee, siis on näha, et ta ei ole rahul. Ja hiljaaegu ütles ta ka otse välja, et tema meelest ei ole ma linade vahel just eriline meister ning ma ei teadvat naistest mitte midagi!

See oli küll löök allapoole vööd. Mitte ükski, rõhutan, mitte ükski minu viiekümnest voodikaaslasest ei ole varem kurtnud. Ja tema ütles, et ma ei oskagi teda rahuldada!

Olen kasutusele võtnud kogu oma suurepärase nippide arsenali ja ta väidab, et ma ei ole kordagi suutnud teda orgasmile isegi ligilähedale viia. Minu mõistus on otsas…”