Mida ta siis ette kujutab?
Sõna võtavad taas
Christopher Pizzo
, kes on 29-aastane finantsdirektor ühes Manhattani firmas, 30-aastane
Brad Gerstman
annab New Yorgis juriidilisi konsultatsioone ja 30-aastane
Rich Seldes
on arst Philadelphias. Varem on nad oma arvamust avaldanud
.

Meeste aluspesu eelistused on seotud libiido salapäraga ning on ettearvamatud. Eelistused muutuvad tujust ja olukorrast sõltuvalt. Nii Chris, Brad kui ka Rich keelduvad rääkimast kõigi meeste nimel, samas on nad sunnitud möönma, et enamik mehi ei suuda jääda külmaks, kui nende silme ette astub siidiselt pehmes, elegantselt paljastavas aluspesus naisterahvas. Chris kinnitab, et kõik mehed ootavad seda hetke, mil neil õnnestub oma kaaslannat esimest korda pesu väel näha. Ja kui tegemist on veel "potentsiaalse abikaasaga", siis on seksikas aluspesu eriti erutav.

Esimesest muljest on raske üle saada ja vale aluspesu võib valmistada mehele pettumuse, kinnitavad kõik ühest suust. Lihtsus ennekõike, väidab Chris. Ilus aluspesu reedab naise sensuaalsuse ning mida napim see on, seda parem. Aluspesu puudumine võib jätta lodeva mulje. Aga kui pesu on raske avada, võiks naine ise kaasa aidata, et mees endast lolli muljet ei jätaks, õpetavad noored mehed.

Mängime!

Kui te mees on juba teie võlude kütke langenud on aluspesu üks vahendeid oma sensuaalsuse väljendamiseks, rollimängude atribuutikaks või selleks, et end lihtsalt hästi tunda. Puuvillased laia säärega püksikud, õhulised särgid, sukatripid, nahkrihmad toovad vaheldust, värvikust ja mängulisust teie ühisesse seksuaalellu. Pidage meeles, et aluspesu on loodud meelte erutamiseks. Meestele meeldib, kui te nende fantaasiale aegajalt uue suuna annate.

T-särk ja püksikud on mugav magamisriietus. Ülalmainitud poissmeeste soovitus oleks aga kasutada sellisel pikkuses särki, mis jätab paljaks kõhu (ja võibolla veel midagi) ja näiteks punasest siidist püksikesi, mis üheskoos jätavad talle teadmise, et te olete seksikas ja kättesaadav. Isegi vanaema öösärk võib panna ta õhku ahmima, kui oskate seda koos oma võludega eksponeerida.

Suhte algetapis on mõistlikum pigem paljastada pigem vähem, kui liiga palju. Meestele meeldib avada haake, nööpe ja paelu. Veel rohkem aga naudivad nad voodis lebades pilti, kuidas teie seda teete. Selline on Ameerika poiste arvamus.

Mida ikkagi silmas pidada

Õige pesuga suudate muuta mehed ihast ogaraks. Nad on teie ning te võite vormida neid, kuidas iganes tahate. Aga tegelikult ei ole asi ju aluspesus. Mõjub see, et TEIE ISE väljendate seeläbi oma seksuaalsust. Pidage meeles, kui tunnete end seksikas aluspesus ebamugavalt, siis valige välja mis tahes teie sensuaalsust väljendav aluspesu ja pange tähele - mees reageerib sellele. Kena ja mugav pesu hellitab teie keha. Võimalik, et noormees, kes teile pika pilgu järele saatis, tajus kiirgust, mida tekitab mõnusa ja seksika pesu kandmine ka kõige argisemate toimingute juures. See osa, mis jääb ülerõivate alla, jõuab teisteni teie pilkude, liigutuste ja kõnemaneeri kaudu. Iial ei või teada, mille peale kellegi süda kiiremini põksuma hakkab.

Muide, ka mehed mõtlevad, mida kanda riiete all. Meeste aluspesu ei pruugi olla nii läbi mõeldud kui naiste oma, aga igal juhul annab see aimu, milline elulaad talle kõige hingelähedasem on, kinnitab kolmik.

Mida mees ka ei kannaks, kindlasti ei taha ta sellega naise tuju rikkuda. Kui ta pesu ei ole just ääristatud karusnahaga ja ei kanna kirja "tähtis nina", halastage ta peale! Valged säärega püksid on natuke naljakad, aga paljud mehed tunnevad end neis hästi. Ja kui nad kannavad nappe siidist püksikuid, ei ole nad veel seksuaalmaniakid.

Tegelikult tahavad ka mehed oma pesuga naisi erutada. Ja kui see neil ei õnnestu, andke sellest neile deliksaatselt teada - soovitavalt järgmisel hommikul, panevad Chris, Rich ja Brad naistele südamele.

Vaata ka pesu trende.