1. Suudlemine on tervislik
Suudlemine teeb meie naha ilusaks, ergutab vereringet, ennetab hambakaariest ja võib isegi peavalusid leevendada. Nii et järgmine kord, kui end nirusti tunned ja kallim veidi musitada tahab, mine sellega julgelt kaasa!

2. Suudlemine on nagu trenn
Kedagi põsele suudeldes kasutame selleks vaid kaht lihast, kuid üks korralik Prantsuse suudlus paneb tööle tervelt 34 lihast. Niisiis, romantiline, kuid kiire suudlus põletab küll pisut kaloreid, kuid kirglikult prantslaste moodi suudeldes võid hüvasti jätta tervelt viie kilokaloriga. Tee seda minut ja põletad 26, suudle terve tund ja võid trenni vahele jätta, sest see põletab 1560 kalorit!

3. Eskimo suudlust pole tegelikult olemas
Inimesed hõõruvad ninasid kokku ja naljatavad, et suudlevad siis nagu eskimod. Kui aga rääkida Alaskal kasvanud ja elanud inimestega, väidavad nad, et tegu on Hollywoodi väljamõeldisega — eskimod suudlevad täpselt nii nagu kõik teisedki.

4. Suudlemine on nagu narkootikum
Suudlemise ajal vallanduvad endorfiinid (õnnehormoonid) olevat 200 korda tugevamad kui narkootikumides sisalduv morfiin. Sellest ka põhjus, miks sa pärast suudlemist end eriti mõnusalt ja vallatult tunned. Nii et milleks riskida enda elu ja tervisega narkootikume pruukides, kui saaksid selle asemel lihtsalt terve päeva suudelda ja itsitada?

5. Suudlus on nagu pisikupesa
Kas teadsid, et üks suudlus võib kanda edasi 278 erinevat pisikut? Piisavalt kaua suudeldes võid saada endale ligi kümme miljonit võõrast pisikut ja bakterit! See peaks vast olema piisav põhjus jääda vaid ühe inimese suudlemise juurde, mis?

6. Suudlemine võib haiguseid edasi kanda
Mononukleoos, herpes… 1997. aastal nakatus naine suudlemise tõttu isegi HIV-viirusesse. Seda küll vaid seetõttu, et mõlemal suudlejal olid lahtised igemehaavad, kuid siiski. Vaata ette, keda sa musitad!

7. Suudlemine võib olla illegaalne
16. sajandil karistati avalikku miilustamist surmanuhtlusega. Ameerika Ühendriikides kehtivad tänase päevani mõned kummalised seadused. Ceder Rapids ei tolereeri võõraste inimeste suudlemist, Iowas ja Hartford Connecticut’is ei tohiks naine pühapäeval enda meest suudelda. Indianas on raskeks tehtud vuntsidega meeste elu — nimelt ei sobi neil inimesi suudelda, kui tuju tuleb.

Allikas: allwomenstalk.com