Sekspesu kandmine toob müstika magamistuppa. Uuringutest on selgunud, et müstikal on ajule endorfiine vabastav efekt, mis muudab puudutused ja seksi nauditavamaks.

Maitseid on aga erinevaid. Cosmopolitan küsis meestelt, missugune pesu nad käima tõmbab? 74% meestest hulluvad, nähes oma kallimaid läbipaistvates pitsist püksikutes, 11% meestest olid kõigega rahul, peaasi et kallim kannaks stringe. 8% meestest erutuvad multikakangelaste piltidega pesu peale, samas kui 4% tunnistasid, et neile meeldib kalliskividega kaunistatud sekspesu. Kõigest 3% meestest armastavad loomamustriga pesu.

Seksi mõte ei ole lihtsalt paljas olla ja seksida

Seksika pesu selgapanemisest üksinda ei piisa. Neid pettunud naisi on palju, kes panevad õhinal ulaka pesu selga, aga mehe silmad jäävad telefoniekraanile naelutatuks. Mehe sekspesuga käimatõmbamine on protsess. Tema tähelepanu ei tohi ootama jääda, vaid see tuleb endale tõmmata. Musta Pantri perenaine Inna pole kunagi kohanud ühtegi meest, keda seksikas pesus naine oleks külmaks jätnud. Pesutükkide vaatamine neid ei eruta, küll aga teeb seda mõte naisest neid kandmas.

Klassikaline viga – seks paljana

Ihu vastu ihu on äärmiselt meeldiv tunne. Ent seksikas pesu ei peaks pärast eelmängu kohe seljast ära lendama. Mehed – jätke temakesele pesu selga. See on kõige süütum rollimängu element, mida magamistuppa tuua. Naise rahulolu ostu üle on sedavõrd suurem, mida pikemalt see kasutust leiab.

Selleks, et sekspesu kirehoogu ei takistaks, on disainerid loonud avatud jalgevahega ja rinnakorvidega vallatused, mida ei tohigi seljast ära võtta enne, kui aktsioon on lõppenud.

Avatud jalgevahega seksikad sukad Süütu rollimäng – mees ei pea iga kord sama peenisega kohal olema

Rollimäng ei pea olema stiilis „mina ulakas õde ja sina politseinik“. Enamiku fantaasia seesuguse rollimänguni ei jõua ega peagi, küll aga vajame me kõik vaheldust ja seda eriti magamistoas. Lisaks sekspesule saab hõlpsasti rollimängu elemente tekitada peenisekraedega, mis tekitavad naise jaoks penetratsiooni ajal täiesti teistsuguse tunde.

Peenisekraed töötati välja erektsioonihäiretega meeste jaoks. Ikka selleks, et nad magamistoas naise silmis tasemel oleksid. Esialgu ei olnud need üldse erootika-, vaid meditsiinitooted. Peenisekraed tehti eriti tihedad, et peenises veri n-ö kinni jääks ja erektsioon võimsam oleks. Teise kõrvaltoimena pikendavad peenisekraed erektsiooni kestust, kuna mehe tundlikkus on väiksem. Nüüdseks on peenisekraed vibreerimagi pandud, et naine kindlamalt G-punkti- või kliitoriorgasmini viia.

Meestele, kes tahavad kallimale suurema peenise üllatust valmistada, on spetsiaalsed peenist suurendavad mansetid. Enamik naisi saavad lisanaudingu reljeefsetetest peenisemansettidest, mis masseerivad G-punkti oma mummude ja nagadega.

Kuni 33% suurem peenis

G-punkti vibreeriv peenisemansett „Julge mees“

Kliitori ainus looduse poolt antud funktsioon on naise orgasmid

Kui avada mistahes anatoomiaõpik, siis on seal põhjalikud pildid peenise anatoomiast. Naise kliitor on aga tühipaljas kõrvalmärge.

Kliitor on monofuntksionaalne - tema ainus funktsioon on pakkuda naisele mõnu.

Meditsiini valdkonnas tekitab kliitori mõiste vastakaid emotsioone ja selle olulisusele naise seksuaalsuses pööratakse ebaproportsionaalselt vähe tähelepanu. See võib tuleneda asjaolust, et kliitor on monofunktsionaalne – tema ainus funktsioon on pakkuda naisele mõnu.

Kliitori 3D-mudel. Foto: Getty Images

Kui temakesel on seksikas pesu juba seljas, siis miski ei üllataks teda rohkem kui mees, kes tunneb teed kliitoriorgasmini.

Mees, kes hoiab käes surisevat kliitori stimuleerijat, valitseb magamistuba nagu kreeka jumal.

Saadame tooted diskreetselt pakendatult ja ilma viiteta pakendi sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Sinu
Must Panter

Jaga
Kommentaarid