1)Pea/näo kuju

Ideaalne pea/näo kuju naisel on ovaalne, kuid väikesed variatsioonid on tavalised ning ei muuda seda sugugi vähem seksikaks.

2) Otsmiku juuksejoon

Kõige naiselikum otsmikujoon on mõõdukalt ovaalne või nõgus. Just selline juuksejoon meeldib meestele kõige rohkem.

3) Otsmik

Naiselik otsmik läheb kokku näo kujuga ja võtab enda alla umbes kolmandiku näost ega tungi esile. Otsmikukortsud ei ole seksikad.

4) Kulmud

Kulmud on mõjuvõimsad naiselikkuse ja seksi sümbolid. Kaardus või poolkuu kujulised kulmud on kõige seksikamad. Mida dramaatilisem ja kõrgem kaar, seda seksikam.

5) Silmad

Suured sädelevad silmad viitavad tavaliselt arenenud seksuaalsusele. Nad mõjuvad teistele magnetina, äratades nende tähelepanu ja koostöövalmiduse. Asjatundjate sõnul on kõige seksikamad naisesilmad mandlikujulised ja teravate nurkadega, mis lisavad neile eksootikat ja erootikat.

6) Nina

Ideaalne naisenina on peen ja ilusa vormiga ning võtab enda alla veidi vähem kui kolmandiku näopikkusest. Selline nina viitab sõbralikule isiksusele, mis mõjub mehele otsekui armujook, kuna näitab, et naine on kättesaadav.

7) Nina ja ülahuule vaheline piirkond

See piirkond ehk jinchu on otseselt seotud inimese seksuaaltungiga. Mida pikem jinchu, seda tugevam tung.

8) Suu

Suu suurus on otseses seoses kaasasündinud seksuaalsusega. Mida suurem suu, seda sensuaalsem. Seega on ideaalse suu valik igaühe maitseasi.

9) Huuled

Paksud huuled kiirgavad tugevat seksuaalset sõnumit. Enamuse naiste jaoks on ideaalsed huuled sellised, mis on piisavalt punnis, et mehi ligi tõmmata, aga mitte nii lopsakad, et nad neid tuleks kaikaga eemale ajada.

10) Lõug

Ideaalne naiselõug on ovaalne ning niivõrd ettetungiv, et tasakaalustada nägu ja näidata, et naine ei ole passiivne uksematt.