Mõnikord muretsevad naised üliväga selle pärast, kuidas nad alasti välja näevad või kui koomiline see võib paista, kui nad mehele suuseksi pakuvad, aga uskuge, mehel ei ole sellise kingituse vastu mitte midagi.

Meedia on teinud naiste enesehinnangule korvamatut kahju, sisendades õrnema soo esindajatele, et nad on vastuvõetamatud, kui nad ei näe välja kui Pamela Anderson või "Playboy" kaunitarid. Kui mees eelistab olla vahekorras põlevate tuledega, siis kinnitage endale, et talle meeldib näha teid sellisena, nagu te olete! Ärge muretsege oma kopsakate reite pärast, need meeldivad talle!

Kui te ei suuda tulede põledes armastamist nautida, siis harjutage alguses ühe küünla valgel, seejärel kahe küünla valgel ja siis juba 15-vatise öölambiga. Lubage endal lõõgastuda ning tuletage meelde, et kui talle meeldib põlevate tuledega armastada, siis peab talle vaatepilt meeldima.

Kui te jätate tuled tavaliselt põlema, siis võiksite need vahelduseks ära kustutada, et nautide mõistatuslikku armastust pimedas. Pimedas on lihtsam fantaseerida ning te võite üllatada teda uue seksilelu või tehnikaga, et seksile vürtsi lisada.

Võiksite katsetada ka seksika loo või fantaasiaga. Armastamine ei pea olema tõsine, lisage aegajalt veidi nalja ja mängulisust, mis hoiab armuleegi põlemas.