“Oma mehega iga päev seksimine polnud minu jaoks väljakutse,” räägib naine HuffPost Live’i-le, et ta eesmärk oli pigem luua endast ja oma kehast tervem minapilt, mis aitaks tal olla enesekindlam.

“Olen viimaste aastate jooksul mitmetest oma kehaga seotud ebakindlustest üle saanud, aga seks ja intiimsus oli miski, milles ma ei tundnud end veel nii kindlalt,” arutleb Brittany.

Mis selle möödunud aasta jooksul aga raskeimaks osutus? “Juba selline pühendumine, et sa pead seksima aasta aega järjest, on raske. Meil on kolm väikest last, nii et teineteise jaoks aja leidmine oli juba raske. Lisaks sellele, et olin ebakindel, olin ma ka väga väsinud,” jagab naine. “Ma ei taha nimetada seda kohustuseks, aga selle eesmärgi võtmine oli lisaks kõigele justkui veel ühe vastutuse lisamine enda päeva.”

“Mu mees oli esialgsest plaanist kuuldes kohe sellega nõus,” naerab Brittany. Ta selgitas mehele juba alguses, et tema ettevõtmise eesmärk pole mingil määral mehega seotud, sest teda armastas ta tahtis naine niigi — pigem soovis ta tunda end oma kehas kindlamalt ja suhtuda sellesse samasuguse armastusega, nagu seda tegi tema mees. “Ausalt öeldes võttis see üsna mitu kuud, enne kui hakkasin end enesekindlamalt tundma,” meenutab naine.

Kuidas on see muutnud nende abielu? “Tunnen end kogu aeg väga seksikana,” naerab naine. “Ehkki me ei tee seda enam iga päev, on see ettevõtmine meid kindlasti lähedasemaks muutnud — olen võimeline end nüüd ka läbi oma mehe silmade nägema. Meil on parem suhe nii linade vahel kui sealt väljas.”

Vaata ka täispikka videointervjuud Huffington Postist!

Kallis lugeja, hakka juba täna pihta! Seksi oma kallimaga iga päev ja vaata, kuhu see teid viib!

Allikas: Huffington Post