Armastus tuleb siis, kui sa seda kõige vähem ootad

Rose ilmselt ei lootnud leida oma elu armastust merereisilt, kus ta viibis koos oma kihlatuga. Kuid just nii see läks. Ava end, julge armastust vastu võtta ning ära võta kallima leidmist endale kinnisideeks. See juhtub sinuga siis, kui sa seda oodatagi ei oska. 

Pole vahet, kust sa pärit oled

Ära piiritle oma tutvusringkonda — seal ei peaks olema ainult inimesed, kes on täpselt nagu sina. Pealegi — vastandid ju tõmbuvad, mäletad? Ning erinevused lisavad suhtele vaid vürtsi. Rohkem julgust ja erinevaid inimesi sinu ümber!

Romantika viib sihile

Lilled, küünlavalgus, paljajalu tantsimine, sügav silmavaade — vana he romantika on suurepärane viis kallimale oma tundeid näidata! Kuid ära unusta, et sa ei tohiks olla ainult saaja rollis, üllata ka ise kallimat aeg-ajalt suuremate või väiksemate romantiliste zestidega.

Usalda oma kõhutunnet

Rose teadis, et Cal ei ole tema jaoks see õige. Kui sinu sisetunne ütleb, et midagi on valesti, ära ignoreeri seda. Jälgi ja analüüsi oma suhet tähelepanelikult ning uuri välja, miks selline imelik tunne sind kummitab ning kas oled valmis oma kallimaga järgmist sammu astuma.

Riskialtid mehed on superarmastajad

Natuke hullumeelset isiksust nagu Jack on enda kõrval võib-olla natuke raske taluda, kuid pea meeles — inimene, kellele meeldib riskida, ei pelga ka suuremat väljakutset!

Su kaaslane peaks sind inspireerima

Rose oli Jacki joonistustest ja julgusest suurelt unistada täiesti lummatud. Kui leiad enda kõrvale kellegi, kellesse sa usud, kes sind motiveerib ja su fantaasia valla päästab, ootab teid ees põnev ja tundeküllane elu.

Mõnikord on targem vihkajaid ignoreerida

Rose`i ema ei olnud Jackist just erilises vaimustuses, kuid Rose teadis siiski, et ta peab oma südame häält kuulama. Ta tegi õigesti ja sina peaksid samuti end usaldama. Ainult sina ise tead, mis on sulle parim. Ka siis, kui kogu ülejäänud maailm su väljavalitut vihkab, ära pelga oma tundeid ja jää neile kindlaks.

Armastus peaks olema mänguline

Jack`i ja Rose`i vahel lõõmas küll pöörane kirg, kuid mis neid tõeliselt ühendas, oli nende lõbujanu ja oskus pea igas olukorras naerda.  Naer ja lust on suhte juures tohutult olulised, kui need kaovad, on ka kõigel muul peagi kriips peal.

Intiimsus on kõige tähtsam

Jack ja Rose olid parimad sõbrad, kuid keemia ja sädemed, mis nende vahel olid - huhhh, see autostseen!!! Muidugi on sõprus iga paari suhte juures ülioluline, kuid intiimsus ja romantika on need, mis panevad i`le täpi ja teevad tavalisest suhtest imelise armastussuhte.

Raskused ühendavad

Loodetavasti ei satu sina koos oma kallimaga kunagi uppuvale laevale, kuid see on tõsi, et raskused liidavad. Takistusi ületades ja neile vastu astudes õpite teineteist paremini tundma ning tajute, kui turvaline on oma partneri kõrval, kui hea on teada, et saad teda läbinisti usaldada ja vajadusel talle toetuda.

Allikas: Tressugar.com