Vale number 1: „Mul on enne sind ainult kaks meest olnud!”

Vihatud teema „endine partner“ - kes meist seda ei teaks? Ükskord tuleb see kõikide küsimuste küsimus, mille puhul mehed selgelt täielikku tõde teada saada ei taha, niikuinii päevakorda: „Kui palju mehi sul õieti enne mind olnud on?” Taoline küsimus lausa karjub: „Valeta!” Ja mida teeme meie, naised, kes soovivad oma armastatule vaid kõige paremat? Täidame nende soovi! Meie vastus: „Ämm… kaks!” Võimaldame neile seda seletamatult head tunnet, mis laseb neil uskuda, et nemad on just need, keda oleme aastaid oodanud. Ja muidugi, tema „parim kehaosa” on teiste seas suurim!

Vale number 2: „Mu eks oli voodis halb!”

Paindlikust valetamisest rääkides on teema „ekspartner” väga külluslik. Mida kõike naised ei tee, et mees ennast meie kõrval rahvuskangelasena tunneks! „Ei, mu endine partner oli voodis täielik luuser” või „Oma eksmehega ei proovinud me mingeid erilisi seksitehnikaid. Seda tahan ma esimest korda just sinuga teha”. Uskumatu, meestele võib tõesti kõike nii lihtsalt serveerida! Ka lause stiilis: „Ma pole ühtegi meest nii väga armastanud kui sind!” töötab väga hästi ja seetõttu on sellist tüüpi valed samuti täiesti lubatud. Naiselik põhjendus: mehed on selles ise süüdi! Meie ei usu ju ka, et neil enne meid 50 sekspartnerit olnud on, nagu nad oma sõprade ees kiidelda armastavad, muidu esineksid nad voodis ju veidi oskuslikumalt!

Vale number 3: „MINA tegin oma eksmehega lõpu!”

Pärast seda, kui meie armastatu juba teab, kui palju partnereid meil enne teda olnud on ning kui halvasti nad voodis esinesid, on järele jäänud vaid veel üks otsustav vale: „Muidugi olin see mina, kes oma eksmehega lõpu tegi, kuna ma armastan vabadust!” See, et just tema meid maha jättis, kuna me nagu vastikud takjad käitusime, ei ole sealjuures oluline. Taoline vale on suhtes täiesti legitiimne. Lõppude lõpuks oli meil tookord ju ebastabiilne eluperiood, tööga seoses palju stressi ja kõigele lisaks suri ka meie kass - õigustage oma käitumist nii, nagu soovite. Naised on ju vahel sellised, see ei peaks teie uut meest küll üllatama!

Vale number 4: „Ei, see kott ei ole uus! Mul on see juba kaua olnud.”

Rahakotis laiutab täielik tühjus, aga te ei saa kuidagi seda ilusat kotti oma mõtetest välja? Kui te nüüd veel ühe nädala ootate, kuni kontol taas raha on, on mõni teine naine selle kindlasti juba ära ostnud. Seega ei jää teil muud üle, kui tegutseda, et kaunitar endale saada! Te tunnete uhkust ja kergendust, aga ka pisikesi süümepiinu, kui lõpuks selle imeilusa unistustekoti omanik olete. Aga ees seisab veel kohtumine oma armastatuga. Ta avab korteri ukse ja karjub veidi kriitiliselt: „Kas sa ostsid jälle uue koti? Ma arvasin, et sul pole ju raha!” Täiesti aktsepteeritav vastus oleks: „Ei, see ei ole uus kott! Mul on see juba kaua olnud.” Lõppude lõpuks pole see ju tema asi, mida me oma raskelt teenitud rahaga peale hakkama. Pealegi ei saaks mehed sellest niikuinii aru, mida uus kott meie jaoks tähendab. Seega ei jää muud võimalust, kui väike hädavale appi võtta. Väike nipp: järgmisel korral laenake parem natuke raha oma emalt!

Vale number 5: „Ma ei oska kahjuks üldse süüa teha!”

Mõnikord saate hulga aega säästa, kui endast pisut lolli mulje jätate. Kui ütlete, et ei oska süüa teha, viib see lõpuks selleni, et te ei peagi enam kulpi keerutama - te ju lihtsalt ei oska seda! Seda ei saa mees teile ka ette heita. Lõpuks ei jää tal midagi muud üle, kui ise pliidi äärde asuda ja maitsvat leent valmistama hakata. Te ei tohi aga eksida ja välja näidata, et toiduvalmistamiskunsti siiski valdate. Muidu ei oska TEMA enam järsku süüa teha, mis viib aga omakorda selleni, et… Teate küll! Taoline vale töötab hästi ka teiste mittearmastatud tegevuste nagu triikimise ja pesu pesemise puhul.

Vale number 6: „Ei, see ei ole dieettoidu retsept!”

Kui te aga siiski pliidi ääres tegutsema peate, et üks maitsev õhtusöök valmistada, tahate te kindlasti, et see oleks rasvavaba. Liha ja juurviljad ei pea ju ometigi või sees ujuma, nagu see teie armastatule meeldib. Vähesest oliiviõlist piisab täielikult, sealiha saab aga kalkuniga asendada, nii valmibki täiuslik dieettoit! TEMA ei taha sellest aga midagi kuulda: sõnad nagu kalkuniliha, juurviljad ja dieet panevad mehe ajus koheselt alarmi üürgama! Kallim surub söögi küll endale nurisedes alla, aga tema tuju on täiesti nullis. Seega ei jää taolises situatsioonis naistel muud üle, kui valetada, et armsama meeleolu üleval hoida. Kalkunist saab siga, oliiviõlist või, juurviljadest…! Te veel näete: ta hakkab teie tehtud toite armastama! Ja põhjus seisneb ilmselgelt ainult vanas heas võis, sest see annab toidule tõelise maitse! Ei, kallid mehed, põhjus peitub hoopis meie targas ja sarmikas oskuses valesid serveerida. Head isu!

Vale number 7: „Ei, ma ei kuula üldse mainstream-muusikat!”

Tutvumisperioodil ja suhte algfaasis on naine kui teiseks inimesed muundunud: zombie-filmid, jalgpall ja kõrvulukustavad rokkbändid, mida tegelikult ükski normaalne inimene ei kuula, on meie arvates järsku meeletult head: „Ka mina lähen täiesti hulluks, kui kuulen sõnu ”you will know us by the trail of dead”. Viimane album oli vapustav! Kuidas selle nimi oligi?” Loomulikult pole me sellest bändist tegelikult mitte midagi kuulnud, aga me võime ju ometi vastupidist väita, see avaldab mehele kindlasti muljet! Kui te seda varem ei teadnud, siis pange ka kõrva taha, et Johnny Cash on meie iidol ja me armastame vesterne. Ja seda kõike teeme me ainult teie pärast, kallid mehed, ning seetõttu on taoline valetamine ka lubatud!

Vale number 8: „Mu vanemad on väga avatud ja vabameelsed!”

Vahetevahel võib ikka ette tulla, et vanemate kohtumine tulevase väimehega kujuneb üsna keeruliseks. Kui kallid ema-isa suhtlemisel teie partneritega just kõige paremad pole, ei pea mees sellest tingimata eelnevalt teada saama. Pole ju oluline, et teie ema tattoosid kriminaalseks märgiks peab või mehe tööd mitte eriti tõsiseltvõetavana kirjeldab. Teie käest partner seda igal juhul kuulma ei pea! Vastupidi: öelge talle, et teie vanemad on väga avatud ja vabameelsed. Siis ei ole mehel esimese kohtumise eel põhjust närveerimiseks. Vaeseke küll ei tea, mis teda ees ootab, aga muud võimalust ju ei ole, muidu ei ilmuks kallim kohtumisele üldse ja sellel oleksid kindlasti veel hullemad tagajärjed. Niisiis hoiate te oma partnerit selle pisikese valega halvima eest. Ah jaa, siit tuleb ka teie teine eesnimi: ema Theresa!

Vale number 9: „Minu uus kolleeg on üpris kena!”

Me oleme mõnikord selle maailma jaoks lihtsalt liiga head: mida kõike me oma meestele ei räägi, et nende ego riivata ei saaks! Mõnede valede puhul ei saa luiskamisest üldse rääkidagi, parem väljend on hoopis „alahindamine”. Nii hoiame me ennast teiste meeste kirjeldamisel lihtsalt tagasi ja alatähtsustame neid: „Mu uus kolleeg on üpris kena” ja „ta ei näe just väga halb välja” tähendavad naiste salakeeles tegelikult, et mees on imeilus ning äärmiselt kuum. Aga selleks, et meie kallima armukadedushoogudega juba nende juurte juures võidelda, peame me lihtsalt neid väikesed hädavalesid kasutama. Me teeme seda ju ainult teie ego heaks, kallid mehed! Lisaks sellele: lauset „Musklis, treenitud keha pole üldse nii oluline, sisemine ilu on palju tähtsam” ei mõtle me samuti tõsiselt. Ja vabandust, aga väide „suurus pole oluline” on peaaegu, et silmakirjalik ning viitab sellele, et mehe „parim kehaosa” on lihtsalt liiga väike.

Vale number 10: „Kui palju ma kaalun? 50 kilo!”

Lõpetuseks teema, millest me üldse rääkida ei tahaks, sest see on täiesti aktsepteeritav, et naised sealjuures valetada võivad: meie kaal. Lõppude lõpuks ei huvita ju kedagi, kõige vähem meest, kes meisse armunud on, kui palju me kaalume. Pealegi on meil rasked kondid. Aga et nad rahul oleksid, anname neile lihtsalt ühe arvu: „50 kilo, mida sina siis arvasid?” Mehed ei suuda meie kaalu niikuinii üheselt hinnata ja jäävad seetõttu tavaliselt vastusega rahule. Kes valetamisega veel järgmisele tasemele minna tahab, võib lisada, et vähemalt 10 kilo hõlmavad sellest meie hiiglaslikud rinnad. Ja muidugi, meie korvisuurus on E - see on ju iseenesest mõistetav!

Allikas: jolie.de