1. Kas sa oled hea kuulaja?
Me teame, et naised on tõelised jutupaunikud, kuid ka meestel on midagi öelda ja neile on oluline, et ka nende mõtteid ja muresid kuulatakse.

2. Kas sa oled spontaanne?
Miski ei ole mehe jaoks lämmatavam kui rutiin. Peaksid olema spontaanne nii väljas käies, süüa valmistades kui magamistoas.

3. Kas sa oled hea autojuht?
Mehed võivad ju oma “naine roolis, auto kraavis” nalju teha, kuid sisimas teavad nad, et ka naised võivad olla suurepärased autojuhid ja naine, kes tunneb end rooli taga kindlalt, mõjub oluliselt atraktiivsemana kui naine, kes kiljudes roolist lahti laseb ja silmad kinni katab.

4. Kas sul on oma hobid ja tegemised?

Mida rohkem on sul “oma asju”, seda parem. Mehele meeldib, kui sa käid sõbrannadega väljas, teed trenni, pühendud oma tööle või tegeled mõne põneva hobiga, sest see näitab, et oled iseseisev inimene, kes oskab ka ise end õnnelikuks teha ning ei hakka oma mehe külge klammerduma.

5. Kas sa naudid oma toitu?
See ei tule vast mingi uudisena, kuid isukad naised on seksikad. Loomulikult juhul, kui nad ei unusta samal ajal ka oma figuuri eest hoolitseda. Salatit näksiv ja vaid vett joov naine mõjub igava ja pidevalt pingul olevana.

6. Kas sa oskad hästi süüa teha?

Naised, armastus käib kõhu kaudu ja kui sa oskad oma meest mõnikord maitsvate roogadega üllatada, armastab ta sind sellevõrra enam!

7. Kas sa oled ehtne?
Oled sa aus, siiras ja ehtne ning julged end vastavalt väljendada või peidad end meigi ja kõikvõimalike pikenduste alla, naerad viisakusest iga nalja peale ja räägid vaid pinnapealsetel teemadel?

8. Kas sa oled kompromissivõimeline?
Naine, kes esitab vaid nõudmisi, kuid ei ole valmis järele andma, et kõik osapooled rahul oleksid, pole kindlasti keegi, keda mees enda kõrvale soovib.

9. Kas sa oled hooliv?
Kas sa hoolitsed oma lähedaste eest ja arvestad nende tunnete ja soovidega või mõtled vaid enda heaolule? Mehele on oluline, et naine tema eest hoolitseks ja ei — see ei tähenda, et sa pead talle emmet mängima.

10. Kas sa mõistad nalja?
Kes tahaks kõndida oma elupäevade lõpuni inimesega, kellel puudub igasugune huumorimeel?

11. Kas sa hoolitsed enda eest?
Mehed võivad ju vinguda, kui me kaheks tunniks vannitoa hõivame, kuid tegelikult neile meeldib, kui naine enda eest hoolitseb. Nii et kogu kreemitamine, lokitamine ja riiete valimine tasub end ära.

12. Kas sa oled tugev?
Me võime lasta meestel end päästa ja eeldada, et saame nende õlale toetuda, kuid mehele on oluline, et ka naine suudaks vastu pidada, kui asjad inetuks kisuvad.

Allikas: allwomenstalk.com