1. Naised ei flirdi temaga enam

Mehe ego vajab seda, et temaga flirditakse. Ta pelgab, et kui tal on sõrmus sõrmes, ei julge ükski naine talle enam naeratada ega komplimente teha. Mehed elavad nimelt teadmisega, et kuni neil sõrmust sõrmes pole, on nad endiselt saadaval ja võõraste naistega flirtimine on okei ning sõrmus muudab nad vallalistele naistele justkui nähtamatuteks.

2. Ta ei saa enam oma vallaliste sõpradega lõbutsemas käia

Sest miks peaks see lahe tüüp, kelle voodis on igal õhtul uus naine ja kellel on rääkida sadu erinevaid lugusid ägedatest pidudest, kaunitest naistest ja naljakatest juhtumistest, tahtma koos olla mingi abielumehega!

3. Seks kaob

See on küll täielik jama ja meie, naised, teame seda, kuid mehed usuvad siiralt, et abielumehena peavad nad lootma ainult iseendale ja pornokate abile, sest magamistoas käiakse pärast “jah” ütlemist ainult magamas.

4. Seks muutub rutiiniks

Kui üldse mingi seks enam toimub, siis ainult pühapäeva õhtul kell üheksa teki all ja misjonäripoosis. Mängud, ettearvamatus ja põnevus abieluseksi juurde ei kuulu.

5. Temast saab kodukana

Sõrmuse sõrme panemise hetkest peab ta teadma, millist pesupulbrit osta, kuidas parandada tilkuvat kraani, millises jogurtis on kõige vähem lisaaineid ning kuidas plaatida vannituba. Sest abielumehed peavad selliseid asju teadma!

6. Sõbrad hakkavad narrima

Iga kord, kui ta kasutab sõnapaari “minu abikaasa”, hakkavad sõbrad nägusid tegema, naerma või mõnitama.

7. Elu läheb kalliks

Sest naisel on juba kõik plaanitud — millal ja kuidas remonti teha, milliseid kardinaid osta, kuhu sõita suvepuhkusele ja millisel soojal maal veeta jõulupuhkus. Ja tema peab kõik selle kinni maksma!

8. Nüüd peab rohkem sugulastega suhtlema

Kuigi ta on su vanematega juba kaheksa aastat tuttav ja nad saavad normaalselt läbi, pelgab ta, et pärast abiellumist peavad nad saama parimateks sõpradeks ning ämm hakkab üle päeva külas käima.

9. Väljaskäimistel on lõpp

Töö jääb samaks, hobid samaks, suhtlusringkond samaks, kuid mees kardab ikkagi, et abielu tähendab seda, et välja teda enam majast ei lubata ning tegemist saab olema nii palju, et selleks pole aegagi.

10. Pangakaart saab naise omaks

Sinu ja minu rahast saab nüüd meie raha ning see on nii jube, et sellele ei taha isegi mõelda! Nüüd, kui naisel on ligipääs tema kontole, kaovad sealt viimsedki sendid kiiremini, kui ta silmi pilgutada jõuab…

11. Pulmad on liiga kallid

Need ajad, mil pruudi isa pidi pulmapeo kinni maksma, on möödas. Nüüd tuleb rahakotirauad lahti teha peigmehel, kes teab väga hästi, et korralik pulmapidu läheb maksma terve aastapalga.

12. Nüüd tuleb hakata lapsi tegema

Vahet pole, kas teil juba on järglased või mitte — abiellumine tähendab seda, et naise ja sugulaste ootused järgmiste mudilaste tulekuks kasvavad iga sekundiga!

13. Ta peab sõbrunema naise sõbrannade abikaasadega

Nüüd, kui te on abielus, on äkki välja ilmunud terve trobikond sõbrannade abikaasasid, kes käivad teil õhtust söömas, kellega te peate topeltkohtingutel ja kinos käima. Ja sa pead nende kõigiga hästi läbi saama.

14. Ta jääb vanaks

Abielumees on vana mees. Mees, kel sõrmus sõrmes, ei ole enam noor, vaba ja vallatu, vaid väärikas ja eakas ning peab käituma vastavalt.

Allikas: Madame Noire