Uurisime kolleegidelt ja tuttavatelt, missuguste meeldejäävate lausetega on mehed nende tähelepanu püüdnud. Selgub, et meestel originaalsetest ideedest puudust ei ole.

Et mälestused huvitavatest meestest ja põnevatest lähenemiskatsetest meelde tuleksid, toome siinkohal ära mõned tõestisündinud lood!

*Jalutasin töölt koju ning märkasin, et üks noormees kõnnib mu järel. Esmalt ei pööranud tähelepanu, sest tiheda liiklusega tänaval ei ole selles midagi imelikku, ikka inimesed liiguvad ühes suunas. Kuid see noormees kõndis mul kohe nii lähedal, et astus paar korda kannale. Arvasin, et ta on varas ning tahab mu kotti, mistõttu tõmbasin koti kõhu peale ja hoidsin kõvasti kinni ning lisasin sammu. Kutt püsis kindlalt kannul. Valgusfoori taha seisma jäädes pressisin end inimeste vahele, tema pressis järele. Siis sai mu mõõt täis ja küsisin vihaselt, et mida ta õigupoolest tahab? „Sa lõhnad nii hästi. Lähme räägime juttu!” No, thanks…

*Mind on õnnistatud keskmisest märksa suurema rinnapartiiga. Seetõttu on mu tähelepanu üsna tihti üritatud püüda lausega „Sul on nii suured tissid!” Ma tean seda isegi!!!

*Üks poiss pani mulle käe põlvele ja ütles: Ma arvan, et sul on väga tihe kiisuke…

*Kord seisis sõbranna klubi Maasikas baarileti taga. Seal oli üks noormees, kes nuusutas ta kaela ning teatas siis: „Ma tunnen vaniljelõhna!” Ahah!

*Seltsimees naine, kas teil on vakantset kondoomi? (jah, see juhtus päriselt!)

*Üks kutt vaatas mu sõbrannat pealaest jalatallani hindava pilguga ning ütles: Vau, sa oled päris hot, lähme puhkama?!

*Sul on nii ilusad jalad, näita, kus need lõppevad.

*Ma teen maailma parimat hommikusööki, tahad näha? (see on igal pool filmides ka olnud, aga minu klassiõele öeldi seda igatahes ka).

*Kui sa minuga magada ei taha, näita vähemalt tissi. Paluuuun!

*Kas sa külla ei taha tulla, üksi on ka talvisel ajal külm pikutada…

Kirjuta meile, milliste külgelöömislausetega sulle lähenetud on! Milline lähenemiskatse võtaks sul kindlasti põlved nõrgaks ning milline ei läkes kohe üldse peale? Kolmele originaalseima lause jagajale anname auhinnaks psühholoogilise põneviku “Toanaaber” DVD. Auhinna paneb välja Sonatiin!

Oma kogemused saada aadressile naistekas@delfi.ee või kirjuta kommentaaridesse koos oma meiliaadressiga.

Toanaaber on psühholoogiline põnevik väärastunud mõttemaailmaga esimese aasta kolledžiõpilasest (Leighton Meester), kelle kinnisideeks saab tema uus toanaaber (Minka Kelly). Esialgu ideaalse sõprusena näiv lugu pööratakse üsna kiirest pea peale, kui selgub, et Sarah uus toanaaber Rebecca on tegelikkuses hoopis teine inimene. Ähvardamine, jälitamine ja vägivalla kasutamine on ainult mõned Rebecca võtted hoidmaks Sarah’it ainult endale.

Toanaaber