Ta kaob pärast paari fantastilist kohtingut

Sulle just hakkas tunduma, et sobite nagu sukk ja saabas. Ühel hetkel laseb ta aga jalga, jättes sind pead vaevama, et kuidas küll keegi, kellega sul tekkis sedavõrd soe side, saab nii ootamatult meelt muuta ja kaduda.

Miks ta seda teeb? “Seletusi on mitmeid,” ütleb raadiosaate “The Love and Sex Show With Dr. Jenn” saatejuht Jenn Berman. “Tal võivad olla tööl rasked ajad või on talle jäänud mulje, et sa pole temast huvitatud. Halvim stsenaarium: tema ise pole sinust enam huvitatud.”

Sinu käik: et teha kindlaks, kas tegemist on ühega kahest esimesest võimalusest, saada talle julgustuseks sõnum. Kui sa ei saa kahekümne nelja tunni jooksul entusiastlikku vastust, kustuta ta oma telefonist ja mälust. “Suhte alguses ei tohiks panustada rohkem, kui vastu saad,” sõnab raamatu “Dr. Seth’s Love Prescription” autor Seth Meyers. “Kui ta on sinust huvitatud, on ta ka valmis pingutama, et sinuga koos olla.”

Loe ja vaata Cosmo augustinumbrist:

• Cosmo kaanestaar: Khloé Kardashiani pihtimused

• Orgasm garanteeritud! Nipid võimsamaks naudinguks

• Tema suurimad hirmud ja pööraseimad mõtted rasedusest

• Alkoholi varjatud külg

• 7 seksikate silmade saladust

• Palju metsikut suvemoodi

Ta hakkab pärast paari kuud vaikselt haihtuma

Kui olete juba 3–6 kuud koos olnud, muutub märkamatult jalgalaskmine üsna keeruliseks. See tähendab, et eemaldumine toimub pikkamööda ja võib väljenduda tema alt ära hüppamistes või ujedas olekus.

Miks ta seda teeb? “Tagaajamine on lõppenud, ta on su kätte saanud ja hakanud mõtlema, kas ta üldse seda kõike tahab,” põhjendab Berman.

Sinu käik: kui oled tüübist huvitatud, on kõige õigem tagasi tõmbuda. “Hoia end rakkes,” soovitab Berman. “Kui ta helistab ja pakub, et võiksite kokku saada, ole sõbralik, ent vasta, et kuigi tahaksid teda näha, on sul teised plaanid. Seejärel paku välja mõni muu aeg.” See näitab talle, et elad täisväärtuslikku elu, ning paneb ta mõtlema, et kui ta tahab sellest osa saada, et tohi käkki kokku keerata.

Olete suhtes olnud terve aasta, kuid mõttes on ta sinust eemal

See on valus kogemus, sest tunned, et kuigi ta on sinuga, siis nagu ei ole ka.

Miks ta seda teeb?
Aasta on meeste jaoks nagu verstapost, mille juures kerkib küsimus: “Kas just tema on see tüdruk, kellega ma tahaksin pikemalt koos olla?” Kui mees pole endas kindel ega oska oma segadusega midagi pihta hakata, võib ta muutuda kinniseks ja eemalviibivaks.

Sinu käik:
anna mehele mõista, et saad aru, et ta on segaduses, ent usud, et tegelikult te sobite. Seepeale võta asja rahulikult. Õige mees saab sinust aru ja võtab end kokku. Kui ta seda ei tee, on aeg pausi pidada. Ütle talle, et kui midagi muutub, võib ta sulle helistada, ent sa ei saa garanteerida, et enam saadaval oled. Muidugi on raske ja valus lasta lahti inimesest, kellest hoolid, ent prioriteediks pead olema ikkagi sina ise.