Miks? Sest suheldes endast noorematega võid märgata, et nemad ei võta elu liiga tõsiselt ja on seetõttu ka kordades enesekindlamad.

Sa oled täpselt nii noor kui noorena sa end tunned

Kliiniline psühholoog Karla Ivankovich teab, et mida vanemaks me saame, seda aeglasemalt toimub ka inimese areng ning fakt, et sul on väga palju erinevates vanusegruppides sõpru, näitab, et oled lõpuks ometi küps. Seega, loe edasi ja saad teada, mida erinevas vanusegrupis sõprussuhted sulle pakkuda võivad ja mida sa oma noorematelt sõpradelt õppida võiksid:

1. Nad tekitavad sinus tunde, et oled noorem, sest sul on pidevalt võimalus näha maailma läbi nende pilgu ja lähed kaasa nende noorusliku energiaga

2. Nad kinnitavad sulle pidevalt, et oled täpselt nii noor kui noorena sa end tunned

3. Ka neil on sulle üht-teist õpetada, näiteks seda, mis on täna popp ja noortepärane või millises sotsiaalmeedia kanalis sa tegutsema peaksid, kui soovid veel ajaga kaasas käia

4. Nad aitavad sul vabaneda kadedusest ja võtta elu vabamalt

Kui soovid, et su sotsiaalne elu pakuks sulle ainult parimat, pea meeles, et sind ümbritsevad sõbrad peaksid sind toetama just nii nagu sina tahad ja vajad. Ja kuigi sa ei pruugi postitada endast Instagrami seksikaid bikiinipilte nagu sinu nooremad sõbrannad, võib nende enesekindlus ka sind nakatada ning tunned end peagi kaunimana kui kunagi varem.

Allikas: Well+Good