TA TEEB SIND PAKSUKS

Ja me ei pea silmas rasedust. Uuringutega on tõestatud, et inimesed, kes on õnnelikus abielus, võtavad tõenäolisemalt kaalus juurde kui vallalised või siis ka õnnetus abielus olevad inimesed. Põhjus on see, et kui sa oled vallaline, siis sa tegeled oma kaaluga rohkem, et vallalisterindel tegija olla. Pärast abiellumist võid sa selle lõdvaks lasta, kui mees just seda tüüpi pole, kes kaalust suurt numbrit teeb.

TA PANEB SIND ROHKEM JOOMA

Kui su kaasal on komme vahel pärast tööd paar õlut juua, võib see komme vabalt ka sulle külge hakata. Mitmed uuringud on tõestanud, et abielus naisi mõjutavad väga tugevalt oma meeste joomismustreid. Meestel abielludes nende joomisharjumused tavaliselt ei muutu, just naised on need, kes end mõjutada lasevad. Nii et kui abiellud mehega, kes joob palju, siis võid sa märkamatult ka ise tervistkahjustavas koguses alkoholi tarbima hakata.

TEMA HABE VÕIB SUL NAHAHAIGUSE TEKITADA

Ükskõik kui palju mees oma habeme eest hoolitseb, see pole kunagi piisavalt hügieeniline. Habemekarvad on karedamad kui tavalised karvad, nii et pisikud jäävad sinna väga kergesti kinni. Suust ja ninast väljuvad bakterid leiavad habemes kergesti pesa.

SEKS VÕIB PÕHJUSTADA ALLERGILIST REAKTSIOONI

On naisi, kellel on seksi vastu allergia. Täpsemalt proteiini vastu, mis on mehe spermas. See põhjustab sügelemist ja kohutavat valu tupepiirkonnas.

MEHE NORSKAMINE RIKUB SU UNE — JA KA TERVISE

Lugematud uuringud on tõestanud, et magamine norskajaga on tervisele väga kahjulik, sest see takistab sügavalt uinumist. On tõestatud ka see, et kui magad norskajaga kõrvuti 15 aastat, kahjustub su kuulmine. Võta kindlasti midagi ette, kui su mees norskab — kui mees arstilt abi ei saa, hangi vähemalt kvaliteetsed kõrvatropid.

TA VÕIB SU SÜDAME HAIGEKS TEHA

Ja me ei pea siin silmas südamevalu. Uuringutes on tehtud kindlaks, et vanemad naised, kelle abielu ei ole õnnelik, on vastuvõtlikumad südamehaigustele. See riski tõus on suur just naistel, sest naised peidavad tihti oma mured ja stressi enda sisse ja see koormab südant.

Allikas: Woman’s Day