Portaal FitRated uuris 2000 kasutaja käest, milline on ideaalne keha ja tulemused olid väga meeldivad meie kõigi jaoks, vahendab Your Tango.

Kõige pirtsakamad on geimehed, kelle nägemuses on kõige seksikam mehekeha treenitud ja musklis. Heteronaised eelistavad enda kõrval täiesti tavalisi mehi ja jätavad musklikuhilad hea meelega geimeestele vaatamiseks ja katsumiseks. Naistele on vaja meest, kellega koos friikaid ja shokolaadi süüa ning kes oleks piisavalt suured ja tugevad, et majja tunginud ämblikke ja hiiri tappa.

Kõige suuremas vales on elanud heteronaised, kellele on aegade algusest peale kinnitatud, et naise piht peab olema nii peenike, et mees saab kahe käega sealt ümber kinni pigistada. Häbi, mida meile kõhurasva omamise pärast mõnuga peale kallatakse, on olnud täiesti mõttetu, vale ja häbematu, sest tegelikult on asjalood hoopis sellised, kõhupekk on meeste meelest väga seksikas ja nunnu ning supertoonuses võiks olla nende meelest hoopis meie käsivarred!

Teate, naised, mida see tähendab? Et me võime rahumeeles lõpetada nende tüütute kõhulihasteharjutuste tegemise, mis meile nagunii üldse ei meeldi. Me võime rahumeeli süüa pitsat ja jäätist ja juua limonaadi peale. Ja olla kõige ägedamad nüüd ja edaspidi!

Mehed, mis arvate? Pehme kõht - jah või ei? Anna meile kommentaarides teada!