1. Ta loeb salaja üle su õla sulle saadetud sõnumeid. Normaalne tüdruk ei tunne selliste asjade vastu huvi või vähemalt teeskleb, et sinu eraasjad teda ei huvita.

2. Ta keelab sul sõbraga kohtuda. Kas sa tahad endale tüdrukut, kes otsustab sinu eest, kellega sa tohid suhelda ja kellega mitte?

3. Ta norib sinuga avalikus kohas tüli. Ta ei suuda oodata 10 minutit ja kakelda siis, kui olete teiste silme alt ära kodus või autos? Ja ta paljastab teie suhte süngeimad saladused keset tänavat või sinu sõprade kuuldes? Normaalne? EI!

4. Ta leiutab veidraid põhjuseid, et sinuga kohtuda. Sa saad hüsteerilise kõne: “Appi, mu telekas ei tööta, palun tule ja paranda KOHE!” Sa jõuad kohale ja avastad, et ta on katnud romantilise õhtusöögilaua, süüdanud küünlad, avanud veini ja istub ise seksikasse pitspesusse riietatuna diivanil. See on nunnu ja tore ainult siis, kui juhtub korra või paar. Kui ta seda aga igal õhtul korraldama hakkab, siis mõtle hoolega, kas sa tahad enda kõrvale sellist klammerdujat, kes hetkegi üksi olla ei suuda ning su alatute trikkidega alati enda juurde meelitab.

5. Ta annab sulle sõnumitele vastamiseks tähtaja. Kui sa ei vasta ta sõnumile X aja jooksul, oled suures hädas. Sest see, et sa hetkega ei vastanud, tähendab tüdruku jaoks ilma vähimagi kahtluseta seda, et sa petad. Sinu selgitused, et olid parasjagu tähtsal koosolekul, kinos või lihtsalt ei kuulnud, ei oma mingit tähtsust.

6. Kui sa sõnumile ei vasta, hakkab ta helistama. Kui sa ei vasta, saadab ta meili ja kui sa ka sellele ei vasta, järgneb tipptasemel draama.

7. Ta loeb su kondoomid üle. Et kindel olla.

8. Ta nutab juba esimesel kolmel kohtingul. Ka siis, kui ta elus on hetkel keeruline aeg, peaks ta oma tundeid vähemalt paari tunni jooksul kontrollida suutma, mitte sinu ees lohutamatult nutma puhkema. Kui ta ei suuda rahulikuks jääda, tee sääred, sest ilmselgelt ei ole ta vaimne seisund praegu just kõige stabiilsem.

9. Sinu sõbrad on KOHE ka tema parimad sõbrad. Esimese poole tunni jooksul on tal olemas kõikide telefoninumbrid, nad on Facebookis sõbrad ja laigivad üksteise pilte ning on kokku leppinud uue peo järgmiseks nädalaks sinu vanemate suvilas. Sel moel kindlustab ta endale su sõprade poolehoiu ja kui teil peaks asi tuksi minema, on nemad tema, mitte sinu poolt.

10. Ta sorib su sahtlites. Sa avastad, et sinu tualetiskäigu ajal on ta su sahtlid ja kapid segi pööranud ja kui sa selle kohta küsid, kinnitab ta, et ta natuke uuris jah, see on ju normaalne! Ta otsis märke sellest, et sa teda ei peta ja kinnitust, et oled oma eksist üle saanud ega hoia tema fotosid alles.

11. Ta uurib su sõpradelt su ekside kohta. Sinult ta otse küsida ei julge, aga ta käib läbi kõik su sõbrad ja kuulab nad põhjalikult üle. Peamised küsimused: 1) kas ta oli ilus? 2) kas ta oli ilusam kui sina? 3) kas sa armastasid teda? 4) kas sa armastad teda jätkuvalt?

12. Ta käib sind töö juures kummitamas. Päeva jooksul satub ta koguni mitu korda su kontorist “mööda sõitma” ja astub juhuslikult sisse. Tegelikult ta muidugi luurab su järel ning planeerib teie pulmi ja laste nimesid, kuigi olete ainult kolm korda kohtamas käinud.

13. Ta valetab. Kõige kohta. Ta räägib sulle ulmelugusid sellest, kuidas kuulsustega kohtamas käis, kuidas tal on maja mere ääres ja veedab puhkused Hispaanias, ta käib üle päeva ooperis ja loeb parasjagu “Sõda ja rahu”. Üsna kiiresti avastad, et ta tegelikult saatis oma lemmikkuulsusele täis peaga 100 mõttetut sõnumit, maja mere ääres on sõbranna oma ja Hispaania asemel veedab ta oma puhkused Põlvas ning öökapiraamat on Cosmo. Ja ka kõik teised ta valed tulevad järjest päevavalgele ning neid ei ole üldse mitte vähe…

14. Ta tülitseb oma vanematega. Telefonikõne emalt tähendab pooletunnist kriiskamist ja pisarauputust. Mõnikord ongi põhjust tülitseda, kuid täiskasvanud inimesed peaksid oma asjad aetud saama rahumeelselt ja suurema draamata. Ta pole veel suureks kasvanud, kui jätkuvalt oma vanemate peale karjub ja nende sõnade peale nutma hakkab.

Allikas: MadameNoire