Maailm on muutunud ja kui Eestis oleme saanud enam-vähem normaalses rütmis oma igapäevaelu jätkata, siis on riike, kus inimesed veedavad suures pildis ikka veel enamiku ajast koduseinte vahel. Nii tõdeb ka Krentcil, et ta ei ole valmis praegu võõraste (meestega) kohtuma ning on märganud, et sekslelude müüginumbrid on tõusuteel, sest enamik naisi rahuldavad end kodus ise.

Instagram Live’is toimuva šõu “Let’s Fucking Date” autor Serena Kerrigan tõdeb, et üheöösuhted on praegu liiga riskantsed ja avaldab seejuures ühe uue trendi, mis pandeemia ajal on hakanud pead tõstma: “Selle asemel teed sa COVID testi, kutt teeb COVID testi ning te teete sellest ühekuusuhte. See on väga praktiline,” teab ta. “Paljudel mu sõpradel on ka selline suhe.”

Miski, mida eelnevalt kutsuti lühisuhteks või pühendumisraskustega inimeste harjumuseks, on reaalsuses kahe inimese poolne kokkulepe nautida seksi koos ajutise intiimsustundega. Kui seksuoloog Shan Boodrami sõnul on üheöösuhe nagu “mikrolaineahjus soojaks lastava burrito seks”, siis nelja nädala pikkune suhe hoopis nagu hea toit, millel on kindel säilivusaeg.

“Ma näen ühekuusuhet kui sebimiskultuuri evolutsiooni,” selgitab ka naiste seksuaalsuse ekspert Helen Fisher. “Täiesti juhuslik seks on pandeemia ajal ebatõenäoline — sa ei too loodetavasti baarist võõrast inimest koju.”

Siiski, tasub meeles pidada, et asi, mis muutunud maailmas muutunud ei ole, on fakt, et kellegagi seksimine ei garanteeri sulle tõelist armastust, isegi, kui see toimub 24 tunni asemel 24 päeva.