Kui mõned naised loevad seda ja ehmatavad ära, siis teised mõtlevad ja ütlevad endale: "Õige! Keegi peab ju nendele meestele teada andma, et meil on nende käitumisest kõrini!"

Ja me mõistame sind. Aga kui sa reaalselt loodad mõne mehe tähelepanu püüda, tuleks natukene läbi mõelda, mida sa oma profiilile kirjutad, sest vastasel juhul võid ka väga head mehed eemale peletada.

Kui oled üle 30aastane vallaline naine, on su elus olnud tõenäoliselt nii mõnigi lühike ja pisut pikem suhe. Võimalik, et oled isegi abielus olnud ja tänaseks juba lahutanud. Seega, on tõenäoline, et sinu minevikku jääb mitu nõmedat meest, keda sa enam kunagi näha ei soovi.

Ja läbi veebimaailma uute inimestega tutvumine ongi tore just seetõttu, et sul on võimalik enne kindlaks teha, kas sa üldse soovid mõne mehega kokku saada või mitte ehk kas sa üldse viitsid oma aega tema peale raisata. Küll aga on kerge unustada, et see mees teisel pool ekraani teeb sinuga sama: ta vaatab su profiili ja hindab selle igat detaili, et teha kindlaks, et sa ikka normaalne naine oled.

Üks suurimaid vigu, mida naised oma profiilil (ja vahel ka päriselt kohtudes) teevad, on see, et nad ütlevad meestele, et nad ei vajagi neid oma ellu. Ja mehed loevad sealt välja kahte asja:

  1. Sa pole ikka veel oma eelmisest suhtest üle saanud
  2. Vahet pole, kui väga ta sinu nimel vaeva näeb, ta pole kunagi piisavalt hea, et su südant võita

See vist polnud su eesmärk, või mis?

Seega, kui soovid mehele selgeks teha, kuidas ta sind kohtlema peaks, näita seda talle läbi oma tegude, selle, millist käitumist sa tolereerid ja millised piirid sa teie vahel paika paned. Kui sa iseennast hindad, näitad ka meestele, et oled teadlik, kui suurepärane naine sa tegelikult oled.

Allikas: YourTango