Ära tee: Ära tassi voodisse mänguloomi. Kui voodi onhõivanud kaisukarud, -koerad või kas või -kaelkirjakud, muutub see nunnutamiskohaks. Voodi peaks agaolema kire paik. Kaisuloomad mingit kirge küll ei soodusta.

Ära tee: Ära jäta tualettruumi ega vannitoa ust lahti.

Mitte ühegi mehega ei tohi nii lähedane olla, et tema nähes oma loomulikke vajadusi rahuldada või kehakarvu eemaldada. Niimoodi muutute ajapikku nagu õeks ja vennaks, aga mis tapaks seksi paremini?

Ära tee: Ära jäta televiisorit mängima.

Miks mitte? Aga sellepärast, et televiisorit vaadatakse külg külje kõrval, mitte silm silma vastu. Võib juhtuda, et hakkad tundma suuremat tõmmet „Meeleheitel koduperenaiste" seksika torumehe suhtes kui mehe vastu, kes sinu kõrval istub. Pealegi seksivad Itaalias tehtud uuringu andmetel need paarid, kelle magamistoas on teler, poole vähem kui need, kellel pole.

Ära tee: Ära kasuta seksi millegi saamiseks.

Paljud naised kasutavad seksi, et mehel oleks hea tuju. Siis on naisel lihtsam öelda, et ostis äsja hirmkalli käekoti. Samuti võib naine kasutada seksi mehe premeerimiseks. Sellise piitsa-prääniku taktika muude halbade külgede kõrval pole vähetähtis, et su enda nauding jääb unarusse. Seks peab ju tähendama rõõmu teile mõlemale.

Ära tee: Ära teeskle.

Oled väsinud ja stressis. Orgasmini on raske jõuda ja see pole tõesti mitte kuidagi mehe süü. Kiusatus on teeselda, aga ära tee seda! Esiteks on teesklemine ebaaus. Mis veelgi halvem, see tekitab teie vahele lõhe. Arusaadav, et tahad mehe ego turgutada. Sel teel on see aga läbini võlts. Pealegi peaks igaüks hoolitsema eelkõige ikka omaenese tunnete eest. Aita end parem omaenda käega, mehele pakub see toreda vaatemängu ja ise saad rahulduse kätte.

Ära tee: Ära räägi endistest armukestest.

Voodis tuleb küll aus olla, aga see ei tähenda, et peaksid paljastama kõike. Eriti mis puutub endistesse armukestesse. Ei maksa teisi meenutada isegi selleks, et mehele öelda - keegi, no lausa mitte keegi ei ole olnud nii hea kui tema. Parem on teisi siiski üldse mitte mainida. Mees hakkab kohe ette kujutama sind voodis vägilastega, kes rahuldavad sind seninägematut moodi, ja muutub ebakindlaks. Aktiveerub ka meeste salamure, kas tal on ikka piisavalt suur. Kõige krooniks tahab iga mees elada unistuste maailmas, kus sul pole enne teda kedagi olnud...

Kui tahaksid, et mees teeks voodis midagi, mida tegi su „eks", siis ütle: „Mulle meeldiks väga, kui sa mind siit puudutaks..." Ära mingil juhul ütle: „Selle ja tollega tegin ma seda niimoodi ja see oli nii mõnus!" Kõik me oleme selles sfääris ülitundlikud ja tahame olla erilised, mitte vaid järjekordne nimi pikas nimekirjas.

Ära tee: Ära ole superema.

Pärast lapse sündi ei armasta sa meest sugugi vähem, ilmselt hoopis rohkem. Kuid sa oled ülekoormatud nii igasugu tegemistega kui ka emotsionaalselt. Päev otsa oled last kussutanud ja ta ila pühkinud - ja nüüd tahab keegi sind ennast kaisutada ja musitada? Suur tänu! Ilmselt keeldud nüüd seksist sagedamini, võib-olla nii sageli, et mees enam ei üritagi.

Pea meeles, et kuigi armastus on piiritu, on su jõuvarudel siiski piirid. Seega jäta abikaasa ja iseenda jaoks õhtuks pisutki energiat varuks. Kui sa ei kurna ennast päeva jooksul nii ära, tahad kindlasti oma energiat õhtul mehega jagada.

Ära tee: Ära pea meest oma sõbrannaks.

Meenuta viimast korda, mil vedasid mehe kaasa kingi ostma, sundisid teda oma kotti ja mantlit hoidma ja küsisid „ausat arvamust" uute kingade kohta. Kui olite koju jõudnud, kas tahtsid tal riided seljast kiskuda? Vaevalt. Mees võib olla küll ühtlasi su parim sõber ja sõpradega käiakse tõepoolest poes. Ikkagi pole oma mees parim variant, kellega seda teha.

Allikas: Redbook