1. “Ma ei taha, et sa kogeksid sama, mis mina” sõber

Head inimesed, ärge saage valesti aru — nad mõtlevad oma südames kindlasti ainult head. Küll aga võib nende liigselt kaitsev loomus su suhte lõpuks lörri ajada.

2. “Sa suudaks palju paremini” sõber

Ära lase oma lähedastel end liialt palju mõjutada. Kui keegi läheneb sulle jutuga sellest, kuidas sa endale palju parema kaaslase leida suudaksid, siis kata kõrvad ja hakka laulma.

3. “Sul ei ole minu jaoks üldse aega” sõber

Jah, kindlas suhtes olles veedame me oma sõpradega vähem aega kui vallalisena. See on paratamatus. Sa ei pea end süüdi tundma. Küll su kallis sõber ka endale tegevust leiab.

4. “Petmises ei ole midagi halba” sõber

Kas su sõber ärgitab sind juhusuhteid otsima? Sel juhul ei ole ta su sõber.

5. “Ma flirdin su mehe/naisega” sõber

Kui sa näed, et su sõbranna või sõber ei suuda su kaaslasest oma käsi eemale hoida ning tema jutt koosneb ainult komplimentidest, siis on aeg ta maa peale tagasi tuua. Tegemist on sinu, mitte tema kaaslasega.

6. “Ma ei räägi su kaaslasega, kuna ta pole piisavalt heal tasemel” sõber

See võib olla sellest, et tal ei ole magistrikraadi või et ta ei tööta raketiteadlasena. Igatahes ei ole ta su targa ja uhke sõbra jaoks piisav. Ja sellest järeldub, et see “sõber” on ikka päris pinnapealne inimene.

7. “Räägi mulle kõigest” sõber

Alati on hea rääkida ja suhetest ning armastusest rääkimine on ju põnev. Küll aga ei pea rääkima kõigest. Midagi võib ikka enda teada ka jätta. Vastasel juhul kipub räägitu rändama minema.