1. Preili Hõbe − ta üritab alati olla meele järele, mistõttu sõltub tema elu partneri tegemistest. Suhtes minetab ta iseenda ja seab kõik partneri vajadused enda omadest kõrgemale. Tulemuseks madal enesehinnang ja ootused. Suhteminevik ütleb, et tal on enamasti olnud partnerid, kes jätavad ta kohe maha, kui ta ei tee asju nende tahtmise järgi.

2. Preili Seks − naine kui Samantha sarjast “Seks ja linn”. Seks on vahend, kuidas kontrollida partnerit. Füüsiline lähedus on olulisem kui tunded, mistõttu satub ta kokku tüüpidega, kes tahavad vaid üht. Taolise naise esimesed kogemused on suuresti olnud seksuaalsed, mistõttu arvab ta, et üksnes seks ongi suhe.

3. Preili Hingesugulane − ta on idealist, kelle potentsiaalne partner peaks olema “see õige”. Ta tahab meeleheitlikult sügavat suhet, mistõttu hakkab juba tutvumise järel kujutama ette paarisuhet. Kui suhe lõpeb, ei suuda ta imestada, kuidas kunagi üldse oma eksmeest ideaalseks pidas. Taoline naine on tõenäoliselt üles kasvanud kas idüllilises peres või vastupidi, tal ei ole olnud taolist lapsepõlve.

4. Preili Draamakuninganna − talle meeldivad väljakutsed, konkureerimine ja draama. Ta deidib keeruliste tüüpidega, kelle pärast on hea vahtu üles lüüa ja draamat tekitada. Ta võib ka külge lüüa näiteks sõbranna mehele, et lihtsalt näha, kas suudab seda. Vahel tunneb ta enda käitumise pärast ka häbi. Draamakuninganna on tõenäoliselt olnud suhtes n-ö nõrgema mehega. Avastades, et tema sõna jääb maksma ja kisa ei tõsteta, nägi ta võimalust end kehtestada.

5. Preili Probleem − tal on varasemast nii palju lahendamata asju ja ebaõnnestunud suhteid, et uus suhe viib ta lihtsalt taas emotsionaalselt ameerika mägedele. Halvad kogemused sunnivad teda üle reageerima, ta on tihti masendunud, tal on probleeme usaldamisega ning ta ei oska oma eluga edasi minna. Minevikus on ta pigem suhelnud tüüpidega, kes kasutavad teda lihtsalt ära ja ei hooli temast.

6. Preili Ema − ta võtab üle partneri elu, hakates talle nii nõunikuks, psühholoogiks, naiseks kui emaks. Ta teeb kõike, et muuta oma partneri elu paremaks, kuid unustab iseenda. Kui tema “isiklik projekt” putku paneb, ei suuda ta tänamatust andestada. Suure tõenäosusega on ta pidanud mingis punktis oma elus täitma emarolli ja hoolitsema teiste pereliikmete eest.

7. Preili Iseseisev − ta on üle elanud kibeda lahkumineku, mistõttu surunud alla kõiksugu emotsioone. Pettumusest arenenud küünilisus takistab tal kellegagi lähedaseks saada. Ta on selline eelkõige tüüpide tõttu, kes temaga samamoodi käitunud.

8. Preili Optimism − naine, kes keeldub nägemast kurjust, kuigi võib magada temaga samas voodis. Ta eirab ohumärke, kuulab sõprade arvamusi ja ei kuula iseennast. Seetõttu on teda kerge ära kasutada ja petta. Minevikus on ta ilmselt nii mõndagi üle elanud, mistõttu otsustanud edaspidi samast hoiduda, sulgedes silmad tegelikkuse ees.

9. Preili Ideaalne − kõik tema elus peab olema täiuslik, sealhulgas ka suhe. Tema ideaalidele ei pürgi keegi ligilähedale ning potentsiaalsed kaaslased haistavad kohe, et ei suuda mõõtu võtta. Ta ei oska end kohtingutel lõdvaks lasta ning võib tunduda külma ja apaatsena. Tema vanemad olid ilmselt ranged ja seadsid võimatuid nõudmisi, mis kandusid ka edasi täiskasvanuellu.

Allikas: Naisteka Foorum