Saladused, mida ei tohiks varjata

Kõik teemad, mis puudutavad teie suhet ja tulevikku, peaksid olema avalikud ning neis asjus ei tule salatsemine kindlasti kasuks. Seega kõik mustad plekid su minevikust tuleks partnerile ära rääkida. Laenudest, terviseprobleemidest, ahistamisest ja kõigest muust, mis võivad teie suhet mõjutama hakata, tuleks kaaslasega rääkida. Samuti tuleks selgeks teha praegune olukord, näiteks töötus, koondamine, tervislik seisund jne.

Selliste asjade varjamine ei pruugi esmapilgul üldse määrava tähtsusga tunduda, kuid võib pikemas perspektiivis suhtele saatuslikuks saada. Asjades, mis ei mõjuta ainult sind ennast, vaid võivad mõjutada ka su peret ja partnerit, tuleb olla lõpuni aus. Ka kõige väiksemates detailides.

Saladused, mille rääkimist peaksid tõsiselt kaaluma
Siia alla käivad näiteks piinlikud seiklused su minevikust, fotod, eelmised partnerid, detailid su eelmistest suhetest jne. Kõik see, mida sa ei tahaks, et su partner juhuslikult kusagilt kelleltki teiselt kuuleb või kogemata avastab.

Saladused, mis võivadki saladusteks jääda
Kuigi ausus on suhtes alati parim, ei pea su partner päris kõikidest asjadest ka teadma. Näiteks talle kingituse ostmine või üllatusõhtusöögi korraldamine, endale uue kingapaari või kleidi ostmine, tööl sigareti tõmbamine, kuigi lubasid suitsetamise maha jätta ja nii edasi.

Sellised pisiasjad lisavad suhtele särtsu. Kui tead oma kaaslase kohta iga viimastki detaili, kaob suhtest põnevus ning tüdinete teineteisest. Kuni olete ühel nõul selles osas, millised asjad võib teineteisele rääkimata jätta, on kõik ok. 

Kuidas saladustest rääkida
Kui tunned, et tahaksid oma elukaaslasele millestki tähtsast rääkida, ära paiska seda välja suvalisel hetkel suvalises kohas. Juhul, kui tegu on tundliku teemaga, vali saladusega välja tulemiseks õige aeg ja koht. 

Hoolitse selle eest, et teid sel hetkel ei segataks ning valmista teda natuke ette. Ütle talle juba varem, et tahaksid temaga midagi olulist arutada. Restoran või muu avalik koht ei ole hea valik, koduseinte vahel või lihtsalt teistest eemal on mõistlikum selliseid asju ajada.


Ole valmis vabandama saladuse hoidmise eest. Kuigi mõnda suurt ja mitte väga meeldivat uudist ei saa heastada vaid vabandamisega, on see vähemalt hea algus.

Kui tegu on saladusega, mis võib muuta või kahjustada teie suhet, võiksid kaaluda selle avalikustamist neutraalsel pinnal ning spetsialisti või kolmanda osapoole (näiteks pereterapeudi) juuresolekul. Tema aitab teil lahenduseni jõuda.

Allikas: Thefemaleview.com