Pane tähele, kui mees on järsku omandanud ühe või mitu nendest neljast käitumisviisist, on päris suur tõenäosus, et tema mõtted on juba uutel jahimaadel või ongi petmine mõnda aega aset leidnud:

Ta kaitseb oma telefoni ja sinul pole sinna asja

Ehkki varem ei olnud teil probleeme teineteise asjades vabalt ringi kolada, siis nüüd on ta järsku muutnud oma telefoniparooli ja käitub kummaliselt, öeldes, et see kõik on tema pärusmaa ja keegi teine ei või vaadata, mida ta seal teeb. Kahtlane, kas pole?

Ta muutub mõnest naistuttavast rääkides väga närviliseks

Kui tema silma on jäänud mõni naistuttav, keda ka sina tunned, ja ta on juba temaga midagi teinud või plaanib seda teha, siis kohe, kui jutt tema peale läheb, muutub ta silmnähtavalt närviliseks ja hakkab ennast näppima. Mõnest teisest naisest rääkides ta niimoodi ei reageeri…

Ta naeratab oma telefoni vaadates ja unustab ennast seda pikaks ajaks tegema

Ja kui sa seda talle mainid, ta vihastab ja ütleb, et sul on luulud või sa kujutasid endale ette. Aga sina ju näed, et asi ei ole õige. Ta valetab sulle.

Ta on sinu suhtes kinnine ja ärritunud

Kui te varem saite omavahel hästi läbi, siis nüüd on tülitsemine muutunud igapäevaseks ja sa näed, et ta tundub väga kinnine. Tal on käed rinnal risti ja laua all istudes ka jalad.

Allikas: YourTango

Lugejad, kes te olete lahku läinud, rääkige kaasa — kuidas saite aru, et kallim teid petab?