1. Täidad mingit tühikut

Kas sa oled temaga koos lihtsalt sellepärast, et sul on vaja sooja keha enda vastas, et õhtul rahulikult uinuda? Püüad sa enda enesehinnangut tema komplimentidega tõsta? On sul lihtsalt igav ja temaga koos on lõbus? Asi on selge — kui sa juba ise oled mõelnud, et äkki sa ei olegi temasse armunud, vaid oled temaga lihtsalt selleks, et mingit tühikut oma elus täita, siis järelikult nii ongi.

2. Mida rohkem aega te koos veedate, seda vähem sa seda naudid

Armunud inimene naudib igat koosoldud hetke ja tunneb, kuidas aeg kallimaga teda täiustab, inspireerib ja paremaks inimeseks muudab. Kõik kogemused ja hetked muutuvad armsamaga koos olles paremaks ja täiuslikumaks ning kallim toob välja sinu parimad omadused. Selles peitubki armastuse võlu. Aga kui tunned, et pigem tahaksid üksi olla kui kallimaga aega veeta, temaga koos väljas käies on sul igav ja tunned tüdimust, on see päris hea indikatsioon, et sa tegelikult temast nii väga ei hooligi.

3. Sa ei suuda tema vigadest mööda vaadata

Loogiline, et mitte ühegi inimese juures ei saa sulle absoluutselt kõik meeldida, aga kui oled tõeliselt ja siiralt armunud, ei viitsi sa näägelda mingite põrandale jäetud sokkide või kammimata juuste pärast. Kui näed kaaslase juures rohkem tema negatiivseid omadusi ja oled pidevalt ärritunud seetõttu, et peika on närviline, vihane, kangekaelne, järeleandmatu, isekas, kontrolliv jne, siis ilmselgelt pole teie suhtes tõelistest tunnetest mingit märki.

4. Ta ei täiusta sind

Sa tahad enda kõrvale inimest, kellega koos tunneksid end täiuslikuna, aga mingil põhjusel su praegune partner sulle seda emotsiooni ei paku. Teie vahel ei ole seda täiuslikku teineteisemõistmist, sügavaid pilke ja intiimseid hetki, mis tõstaksid sind kõrgemale taevasse ja paneksid sind tundma maailma kõige ägedama naisena.

5. Laod kogu suhtekoorma tema õlule

Lootes, et suhe parandab su emotsionaalsed haavad, oled sa selle suhte juba eos hukule määranud. Teine asi, millega sa iseennast reedad on see, et sa ei viitsi väga selle suhte nimel pingutada ja jätad kogu töö kallima teha — tema peab orgunnima kõik kohtingud, planeerima teie kohtumised, olema romantiline jne ja sina lihtsalt istud ja naudid. Kui sa oleks temasse tõsiselt armunud, näeksid sa ise vähemalt samapalju vaeva, et teda rõõmustada ja üllatada ning teda veelgi tugevamini enda külge siduda.

Ja veel: kui sa nüüd loed neid punkte, näost punane, ja leiad igas punktis kirjutatud käitumisele sada õigustust, siis ilmselgelt oled sa temaga koos lihtsalt sellepärast, et sa ei taha üksi olla.

Allikas: Your Tango