On selgunud, et väga õnnelikke abielupaare ühendab viis omadust ja kes tahab olla rõõmsas suhtes, kus teineteist austatakse ja armastatakse, peaks nende omaduste üle tõsiselt järele mõtlema ning need aegamööda omaks võtma.

Nad seavad esikohale hea käitumise

“Palun” ja “aitäh” on nii lihtsad sõnad, aga pikapeale suhtes olles need ununevad ja nende kasutamist vähendatakse. Suhtes on raske olla õnnelik, kui teine pool sind ei austa ja samamoodi loomulikult ka vastupidi. Oluline on väljendada iga päev oma tänulikkust ja rõõmu teise inimese suhtes.

Nad ei jaga igat hetke sotsiaalmeedias

Me kõik teame mõnd paarikest, kus vähemalt üks pool postitab kogu aeg midagi Facebooki või Instagrami ning on teada, et ükski pilt lillekimbust ega kommikarbist ei jää jagamata. Tõelises õnnelikus suhtes aga tervet elu sotsiaalmeediasse ei paisata, sest väga õnnelikud inimesed ei tunne tungivat vajadust kõiki ilusaid hetki teistele näidata, et teised saaksid tema peale kadedad olla.

Mõlemad proovivad rõõmuga uusi asju

On paarikesi, kes käivad aastaid ainult ühes ja samas restoranis, teevad õhtuti samu asju ja isegi ei proovi uusi sekspoose. Niimoodi tekib kiiresti tüdimus ja soov kellegi/millegi uue järele. Sellepärast on oluline hoida pidevalt põnevust õhus ja oma kallimaga uusi asju katsetada.

Nad mõistavad, et kõik päevad ei ole vennad

Ehk iga suurem tüli ei tähenda automaatselt lahkuminekut, kiindumuse väikene vähenemine ei tähenda draamat ja vahepealne huvipuudus on normaalne. Nad tunnistavad probleemi ja on mõlemad nõus sellega tegelema, et oma abielu uuesti korda saada. Iga tagasilangus ei pea tähendama midagi hullu.

Nad hoiavad mõlemad oma elamist korras

Nii lihtne on peale õhtusööki visata nõud kraanikaussi ja mõelda, et kunagi hiljem… Aga ühel hetkel hakkab selline laiskus vähemalt ühel inimesel üle viskama ja tülid on sel juhul kiired tekkima. Õnnelikus abielus olevad inimesed mõistavad, et tegelikult on väga lihtne peale õhtusööki kiiresti nõud ära pesta ja siis eluga edasi minna. Kui midagi saab kiiresti ära teha, siis tasub seda teha kohe!

Allikas: Purewow