1. Ta hoiab sind kursis

Sa tead, mis toimub tema elus ka väljaspool teie suhet. Valetajad ja petjad ei räägi oma eraelust, sõpradest, hobidest, vanematest vms, sest nad kardavad, et nende pettus tuleb selleläbi avalikuks. Vaikida on lihtsam, siis ei lipsa vale kogemata suust välja.

Kui ta räägib sulle sellest, mis toimub siis, kui sind silmapiiril ei ole ja tahab, et sa oleksid tema elu iga detailiga kursis, on teie suhtes kõik korras.

2. Tal on tihe päevakava

Töö, kool, hobid, suhe — kõige selle jaoks veel armuafääri jaoks aega leida on üsna keerukas. Niisama kodus teleka ees lösutajal on palju lihtsam teisi tšikke taga ajada ja nende jaoks aega leida kui mehel, kelle päevakava on hommikust õhtuni tihedalt täis. don’t have time for another relationship, especially one that demands physical attention.

3. Ta ei valeta

See on tõesti lihtne ja loogiline: kui oled ta varem mingilt napakalt valelt tabanud ja eriti siis, kui ta on sulle juba korduvalt padaajamisega vahele jäänud, ei saa sa teda kindlasti usaldada. Mees, kes räägib sulle ausalt kõik ära, on kulda väärt ja sulle truu.

4. Ta ei suhtle eksidega

Eksiga ei ole tegelikult vajalik sõprust säilitada, kui asjaga just lapsed seotud ei ole. Kui su kallima eelmine armastus pidevalt pildis on, on mehel suur ahvatlus vanale rajale tagasi pöörduda, eriti siis, kui leek südames ei ole veel päriselt kustunud. Lihtsam, kindlam ja õigem on kõik suhted oma eksidega lõpetada.

5. Ta leiab alati sinu jaoks aega

Kui ta päevakava on tihe, aga ta planeerib sinuga kohtumised sinna alati sisse, kasvõi mingi teise tegevuse arvelt, näitab see, et ta võtab teie suhet tõsiselt. Mida vähem aega kallim sinuga on, seda suurem on tõenäosus, et ta paneb vasakule.

Allikas: Daily Vibes