1. Sa ei võta süüd omaks

Tõenäoliselt kipud sa kogu süü ja kohustuse suhte õnnestumiseks partneri kaela riputama ning keeldud tunnistamast, et ka sina võiksid midagi omalt poolt teha või muuta. Kui sa ei näe endas ühtegi viga ja oledki kindel, et ainult partner on see, kes teeb kõike valesti, ei ole sinuga koos väga tore olla.

2. Ütled asju, mida sa "ei mõtle"

Sõnad, mis on suust välja lennanud, jäävad igaveseks õhku ja vabanda palju tahad, tagasi võtta sa neid enam ei saa. See, et sa vihahoos karjud rumalusi ja mõttetusi, solvad ja õiendad, ei ole mingi vabandus, sest sul on ALATI võimalik kontrollida, mida sa suust välja ajad.

3. Surud oma tahtmise iga hinna eest läbi

Kui suhe liigub ainult sinu ette kujutatud rada mööda, ei ole su partneril selles suhtes eriti lõbus. Tore, et sa tead, mida sa tahad, kuid suhe on partnerlus, kus sõnaõigus on kahel inimesel kja kumbki ei taha tunda ennast vähetähtsa või üleliigsena.

4. Sõltud suhtest

Paljud naised teevad selle vea, et ehitavad kogu oma enesetunde ja enesehinnangu üles oma paarisuhtele. "Kui sa mu maha jätad, siis ma tapan ennast ära" on kõige tavalisem lause, mis selliste naiste suust kostub ning kui sina oled üks neist, kes ei kujuta elu ilma kaaslaseta ettegi ja plaanid eiteamida, et ta sinu juurde jääks, on üsna kindel, et kallim pakib kiiresti asjad ja kaob. Keegi ei jaksa sellest koormat kanda.

5. Karistad partnerit

Seksist keeldumine või vaikimine partneri karistamiseks tema eksimuste eest on lihtsalt lapsik ja rumal.,Oma sõnumi edasi andmiseks kasutavad täiskasvanud inimesed sõnu ja lauseid ning vestlevad omavahel viisakalt. Karjumine ja õiendamine ei tööta kunagi.

6. Lööd kallimat

Ei ole ainult mehed need, kes naistele füüsiliselt kallale kipuvad. Mehed on tugevamad ja nende tehtud kahju paistab kaugemale välja, kuid emotsionaalselt ebaküpsed naised peksavad oma mehi sama julmalt! Lükkamine ja lahtise käega löömine on tavalisem kui sa arvatagi oskad. Jah, see ei tee tõenäoliselt mehele haiget. Jah, ta ei saa sellest sinikat ega kuku peaga vastu kapinurka, aga see ei tähenda, et füüsiline vägivald oleks kuidagi õigustatud või normaalne. Ka vihahoos mitte.

Käsi kasutavad need, kes ei ole suutelised oma emotsioone sõnadesse panema.

Mida sa sellest loost peaksid õppima?

Kõigepealt seda, et kui tundsid ennast ära, vaata nüüd peeglisse ja tunnista endale, et sul on probleem. See on esimene samm ja kui oled aru saanud, mida valesti teed, on sul võimalik astuda järgmisi samme oma vigadest õppimiseks ja suhte paremaks muutmiseks. Tihti on nii, et inimesed ise ei mõistagi, et nende käitumine on hävitavate tagajärgedega ega saa aru sellest, kui suurt mõju see teisele osapoolele avaldab. Kui see mõistmine on pärale jõudnud, ei soovi keegi enam samas stiilis jätkata, vaid soovivad ikka paremat ja rõõmsamat elu.

Allikas: Your Tango