Julgus olla haavatav

Me kõik tahame tunduda väga tugevad ja eriti oma kõige kallima inimese kõrval, aga kui sa suudad end lõdvaks lasta ja näidata end oma partnerile ka kõige raskemal hetkel, siis see tähendab hoopis sisemist tugevust. Ja lähendab teid omavahel.

Sama huumorimeel

Kui teid ei aja samad asjad, inimesed või tegevused naerma, siis kahjuks varem või hiljem jookseb teie suhe karile. Oskus võtta asju huumoriga on väga oluline.

Visadus

Muidugi on kõikides suhetes tõuse ja mõõne, aga oluline on teadmine, kuidas sellega tegeletakse. Väga lihtne oleks juba esimeste tülidega alla anda ja mõelda, et olgu, see inimene minule ei sobi, otsin järgmise, aga niimoodi ei leia sa kunagi endale kaaslast ega õpi ka tegelema oma sisemiste probleemidega.

Tahe areneda

Nii suhtes kui ka iseenda mõttes. Kui inimene ei soovi areneda, saada järjest paremaks ja edasi liikuda, siis hakkab suhe närbuma, nii kurb kui see ka poleks. Passiivselt ühe koha peal olemine ei ole tervislik.

Lahkus

Kuna meil kõigil on raskemaid päevi, siis väga hea on tulla koju kellegi juurde, kes on sinu vastu kaastundlik ja lahke ning mõistab, et sul on olnud halb päev ja siis ta on päriselt sinu jaoks olemas, et sulle toeks olla.

Allikas: EliteDaily