The Sun on kirja pannud peamised internetigurude õpetussõnad, mis juhatavad Sind hoopis uute võimalusteni.

1. Täiuslik pilt
Pole mõtet üles riputada huvitavat ja vaimukat profiili, kui sa ei näe inimest seal kõrval. See viib pigem küsimuseni, mida sul varjata on. Äkki oled abielus, otsib sind politsei või lihtsalt valetad enda kohta?
Ja palun — ära kasuta endast kümme aastat vanu fotosid, kus soeng oli kohevam ja kilosid ka vähem! Kujuta oma profiili kui isiklikku kodulehekülge, selleks vajad endast parimat hiljuti tehtud pilti. Parem üks hea foto kui hulganisti keskpäraseid. Välimus ei ole küll veel kõik, kuid annab siiski inimesest esmamulje, nii et ükskõik mis, ära siiski riputa üles ainsat fotot, mille kuskilt leida suutsid.
Haara appi ka sõbrad, las keegi pildistab sind ning vali välja kõige õnnestunum ülesvõte. Sa vajad tegelikult ju vaid ÜHTE head pilti.

2. Ausus on parim valik
Ära valeta (liiga palju) oma vanuse kohta. Kui sa ei talu mõtet 40. eluaastast, kirjuta vanuseks 39, kuid pea meeles, et see võib sulle hiljem kätte maksta. Kui otsitakse teatud pikkusega kaaslast, siis ei tasu oma sentimeetreid pikemaks venitada ning loota, et murrad puudujääva pikkuse oma sarmi ja pimestava välimusega.

3. Jää positiivseks
Ole positiivne, sõbralik ja siiras. Kui otsid vaid juhusuhet, siis nii ütlegi. Soovid aga hoopis pikaajalist romaani, siis pane see ka profiili kirja. Mida iganes sa teed, pea meeles, et negatiivsus on üks hullemaid iseloomujooni internetimaailmas.

4. Ole täpne
On täiesti vastuvõetav kirjutada, et soovid saledat naist või pikka meest nii kaua, kui sa ei muutu halvustavaks. Sa võid kirjeldada oma soovitud kaaslast ka nii, et ei solva sellega kedagi teist.

5. Müü ennast
Ära muuda oma profiili raamatusarnaseks, vaid avalda täpselt nii palju, kui isu tekitamiseks vajalik. See on puhas ja lihtne marketing, mis võib sinus küll veidi ebakindlust tekitada, kuid sellega arvestavad ka sinu konkurendid. Parim variant on kirjutada väikese ajurünnakuvormis, mis sind liikuma paneb ning millisena kujutad oma elu ette koos ideaalse kaaslasega. Las see jääb väikeseks lõiguks sinu profiili.
Uut kasutajat on kohtinguportaalides lihtne leida, kuna nad kirjutavad alati NII palju. Kujutle, et sa oled poes ostlemas. Sellisel juhul ei soovi sa ju näha iga toote väikseimagi koostisosa põhjalikku kirjeldust, enne kui selle ostukorvi viskad?

6. Jää endale kindlaks
Sinu profiil ei ole mõeldud vastukaja saamiseks, see on vastuse saamiseks selliselt inimeselt, kes sulle meeldida võiks.
Tihti võid muuta oma põhipilti ja pealkirju, et olla värske ja huvitav.
Ära ole löödud, kui sa kohe kellegagi ei klapi, vaid pea meeles, et vahel tulebki parimate leidmiseks kannatust varuda!