Ta saab pisikeste sugulaste imehästi läbi
Lähete koos su õetütre kolmandale sünnipäevale ja samal ajal kui sa õe viimaste elusündmustega end kurssi viid, on kallim kuhugi kadunud. Teda “otsima minnes” märkad teda põrandal külitamas ja kõige pisematega mängimas. Ja tal on seejuures jumala lõbus!

Talle meeldivad mänguasjad
Vahetult enne seda olulist sünnipäeva hüppate mänguasjapoest läbi. Sinul on kindel plaan ruttu üks nukk välja valida ja siis jalga lasta. Härra aga silmitseb pikalt viimaseid legosid ja arvutimänge. Ja palub sul veidi oodata, et saaks viimaste “mänguasja-maailma” uudistega end kurssi viia.

Talle meeldivad multikad
Siinkohal ei räägi me ainult Pixari hittidest, vaid ka Disney klassikutest, nagu “Lõvikuningas” või “Lumekuninganna ja igavene talv”.

Ta peseb nõusid
Kui ta sulle külla tuleb ja sa oled hea toidu kokku vaaritanud, vaata, kas ta peseb pärast õhtusöögi lõppu nõud. Nõude pesemine on küll loogiline igapäeva osa, ometi ei viitsi paljud mehed sellega tegeleda. Kui su mehel pole aga selle vastu midagi, siis ei näe ka probleemi näiteks lapsel mähkmete vahetamisel. Tuletagem meelde — ei ole “naiste” või “meeste” ameteid. Lapse eest peaksid ikkagi mõlemad hoolitsema!

Ta armastab enda lemmikloomi
Kui ta hoolitseb enda koera-kassi eest, siis miks ei peaks ta seda tegema ka enda laste puhul?

Ja lõpuks — ta räägib lastest!
Kuidas ta suhtub lastesse? Kas ta vaatab neid kõrvalt põlgusega või hoopis naerab nende tegudele kaasa? Olete te üldse nende saamisest rääkinud? Millised on tema mõtted seoses järeltulijatega? Peab ta neid pigem mängukaaslasteks, kellest saab kahe tunni jooksul isu täis, või tahab nendega enda elu siduda?

Allikas: All Women's Talk