Kas oled mõnes neist punktidest süüdi? Mõtle hoolega, sest iga selline mäng võib sulle endale valusalt kätte maksta, su mängukann aga saab tõsiselt haiget:

1. Annad oma telefoninumbri, sest keeldumine oleks ebaviisakas

Oled õhtul sõbrannadega väljas ja sulle läheneb noormees, kes ei ole just sinu tüüpi ja kellega sa tegelikult pikemalt ei viitsigi tegemist teha. Aga sa olid viisakas ja ta küsis su numbrit, mille sa ka lahkelt andsid, sest sa ei tahtnud teda piinlikku olukorda panna ja teiste ees häbisse jätta.
Ja nüüd, mitu kuud hiljem, saadab ta sulle ikka veel sõnumeid ja sina kohusetundlikult vastad talle, kuigi sul on juba ammu villand ja sa ei tahaks temast enam midagi kuulda.

Lõpeta nii enda kui tema piinad ja anna talle teada, et teie vahel ei saa kunagi midagi olema.

2. Vastad ta sõnumitele siis, kui tuju tuleb… või kui sul tõesti mitte midagi muud paremat teha pole

Sul on telefonis kilomeetripikkune vestlus selle tüübiga, kes sind põrmugi ei eruta. Ainus, mis sind pisut käima tõmbab ja meelitab, on tema jätkuv huvi sinu vastu. Ta saadab sulle sõnumeid, sa mõnikord isegi ei vasta, aga ta jätkab ja siis, kui sa reedeõhtul ennast üksildasena tunned, vastad talle midagi väheolulist. Ja tema vastus, mis tuleb otsekohe, kinnitab sulle, et oled jätkuvalt ihaldusväärne.

Selline käitumine on selle mehe suhtes lihtsalt õel. Tema siiralt ootab ja loodab, et su südames tärkab leek ning iga poolnaljaga või igavusest saadetud sõnumiga äratad sa temas veel suurema lootuse. Sina mängid niisama, tema ootab ja loodab…

3. Sa leiad järjest tobedamaid vabandusi temaga välja minekust keeldumiseks

Selle asemel, et otse välja öelda, et sa ei ole huvitatud ja ei lähe temaga iialgi kinno või sööma, teed sa ennast hästi huvitavaks ja tähtsaks, nii et ta päriselt usubki, et sul on igal nädalavahetusel mingi glamuurne või maailma saatust otsustava tähtsusega üritus. Mistõttu kutsub ta sind üha uuesti ja uuesti välja, sest sa ju paistad huvitatud olevat, ainult see pagana graafik on jalus…

4. Hoiad teda alati käeulatuses

On ju tore olla kellegi seltskonnas, kes sind jumaldab ja kes teeks sinu heaks kõike. Mis siis, et tema tagamõte on täiesti selgelt abielu, kaks last ja koer ning sina ainult mängid. Igale naisele meeldib olla ihaldatud ning mõte sellest, et sa meeldid talle, paneb sind talle iga kord naeratama, oma juukseid lehvitama ja tema naljade peale tobedalt kekutama. Tema saab hoogu juurde, sina naudid tähelepanu, kuigi tead oma südames, et tal ei ole kõige vähematki lootust.

5. Muutud armukadedaks

Sa küll mõistad, et ta ei oota sind igavesti, aga vaikselt ikka loodad, et äkki see just nii lähebki- Ja kui see siis juhtub, ei kannata sa mõtet ega vaatepilti sellest, kuidas ta kellegi teise käevangus kohvikusse astub ja sotsiaalmeediasse temaga pilte üles laeb. Sa oled nii harjunud sellega, et tema sõnumid teevad su päeva ilusaks ja tegelikult on olukord selline, et sa ise ka ei tea täpselt, mida sa tahad. Nagu tahaks teda endale, sest ta on tore, aga tegelikult ei tahaks ka... ja nii tema lootus muudkui kasvab ja kasvab, kui ta su lollitamisest väsib ja endale kellegi leiab, kes lasteaiamänge ei mängi.

6. Sul ei ole enam järjekorda ukse taga

Sariflirtija viimsed päevad on käes, kui ta avastab, et ta pole ammu enam ühtegi komplimenti saanud, keegi pole talle tükk aega kelmikat sõnumit saatnud ja mehi, kes on valmis oma tunded tema nimel mängu panema, ei olegi enam alles jäänud.

Ühel hetkel hakkavad kõlakad käima ja kui oled endast jätnud mänguri mulje, kes ainult trikitab ja lollitab või kellel on korraga mitu rauda tules, on meeste huvi hetkega kadunud. Ükski normaalne mees ei viitsi oma aega raisata sellise naise peale, kes ainult mängib.

Väikeses flirdis ja mängus ei ole midagi halba. Aga kui sa teed seda täielikus teadmises, et sinu lust põhjustab kellelegi südamevalu, on tõesti aeg peeglisse vaadata ja mõelda, kui väga sa ise naudiks, kui sinuga niimoodi lollitataks. Lõputu teadmatus ja valu on väga tüütud. Nii et lõpeta need piinad kiire ja resoluutsel "ei-"ga ning kuigi hetkeks võid saada endale kurja ja õela tüdruku maine, on see igal juhul ausam ja parem kui mängurina kõigi mälestustesse jääda.